Hyppää sisältöön

Suomalaiset kiinni vahvoissa Ladies European Tourin pelioikeuksissa!

Elina Nummenpää on iskussa Ladies European Tourin karsinnoissa.

Elina Nummenpää ja Sanna Nuutinen ovat kiinni karsintafinaalissa jaettavasta parhaasta kategoriasta.

Naisten European Tourin karsintafinaali on viimeistä kierrosta vaille valmis. Elina Nummenpää (-8) jatkoi vahvoja otteitaan ja on neljän kierroksen jälkeen kisan kolmannella sijalla yhteistuloksessa -8. Nummenpää pelasi neljännen kierroksen tulokseen 71. Nummenpäällä on kärkeen matkaa neljä lyöntiä ja taaksepäin yksi lyöntiä hyvää neljättä sijaa jakavaan nelikkoon.

Tässä nelikossa ja kiinni vahvimmassa mahdollisessa karinnoista saatavassa LET-kortissa on myös Sanna Nuutinen (-7).

Nuutinen nousi kolmannen kierroksen upealla 67 kierroksellaan mukaan kärkitaisteluun ja onnistui maanantain kierroksellaan säilyttämään loistavat asemansa. Hän pelasi tuloksen 72, jolla tippui yhden sijan. Jaetulta neljänneltä sijalta on hyvä paikka lähteä varmistamaan sijoitusta viiden parhaan joukkoon tiistain viimeiselle kierrokselle.

Kolmannaksi paras suomalainen on Tiia Koivisto . Tuloksen 71 niinikään pelannut Koivisto piti paikkansa 16:nnella sijalla.

Päivän parhaasta suomalaistuloksesta vastasi kuitenkin Jenna Mäihäniemi, jonka tulos oli upea 68. Hän nousi sen turvin kolkuttelemaan 25 parhaan pelaajan rajaa ja on sijalla 34 yhteistuloksella -2.

25 parasta tulevat saamaan pelioikeuden European Tourille. Vielä on hyvin epäselvää, minkälaisen kalenterin naisten European Tour saa ensi kaudelle rakennettua ja miten pelimahdollisuuksia aukeaa top-5:n ulkopuolelle jääneille pelaajille. 

Myös Oona Vartiainen omaa vielä mahdollisuuden nousta 25 parhaan joukkoon. Turkulainen lähtee viimeiseen kierrokseen tuloksesta -2 ja matkaa 24:een sijaan on vain kaksi lyöntiä. 

Leena Makkonen, Niina Liias ja Linda Henriksson eivät mahtuneet mukaan viimeiselle kierrokselle.

Tulospalvelu

 

 

Etsi luettavaa