Hyppää sisältöön

Suomalaiset heikkoja Malesiassa: Suurkisa päättyi pettymykseen

Tapio Pulkkanen ja Riku Mattila joutuivat pakkaushommiin jo perjantain jälkeen

Kolmen miljoonan dollarin Maybank Championship päättyi suomalaispelaajien osalta kahteen kierrokseen. Niin Mikko Korhosen kuin Tapio Pulkkasen nimien perään tuli lopulta selkeällä marginaalilla MC.

Perjantai oli toivoa täynnä kun Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen pääsivät hyökkäämään Saujana Golf Clubin kentän kimppuun aamuvuorossa. Perjantain aamu ei kuitenkaan tarjonnut samanlaista tulosiloittelua kuin torstaina, ei myöskään suomalaisten osalta. 

Molemmat pelaajat kiersivät toisen kierroksensa tulokseen 74 (+2). Yhteistulokset miehillä olivat identtiset, sillä molempien avauskierros oli 73 lyönnin suoritus. Kolme yli parin tulos jätti heidät kolme lyöntiä cut-rajan väärälle puolelle. 

Pettymys on suuri, sillä kyseessä oli hyvä mahdollisuus napata paljon pisteitä ja dollareita. Maybank Championship lukeutuu alkuvuoden suurehkoihin kilpailuihin kolmen miljoonan dollarin palkintopotillaan. Suomalaiset poistuvat tällä kertaa Kuala Lumpurista ilman palkkioita saati pisteitä. 

Tällainen viikko tällä kertaa. Missasin alle kahdesta metristä yli kymmenen kertaa kahteen päivään. Sillä ei kuuhun mennä. Griinit ovat uudet täällä ja ruoho kasvaa vähän joka suuntaan”, Mikko Korhonen kommentoi.

Kisan kärjessä etenee espanjalainen Nacho Elvira, joka oli voittaa uransa ensimmäisen kerran European Tourilla jo toissa viikolla Qatarissa. Elvira johtaa kisaa peräti kolmella lyönnillä tuloksessa -9. Tuloksista -6 ja -5 löytyy yhteensä 13 pelaajaa. 

 

Etsi luettavaa