Hyppää sisältöön

Suomalaiset häikäisevät Portugalissa – Korhonen ja Koivu kärkikympissä avauskierroksen jälkeen

Kim Koiv

Suomalaiskolmikon kilpailu Portugalissa ei olisi juuri paremmin voinut alkaa. Mikko Korhonen jakaa johtoa ja Kim Koivu viidettä sijaa. Tapio Pulkkasen sijoitus on jaettu 22.

20.09.2018:  

PORTUGAL MASTERS on lähtenyt suomalaisittain käyntiin paremmin kuin olisi voinut toivoa. Mikko Korhonen (-7) on upeasti kärjessä kolmen muun pelaajan kanssa ja Kim Koivu (-5) viidentenä.

Pitkälyöntinen Tapio Pulkkanen täydentää upeasti suomalaismenestystä olemalla tällä hetkellä jaetulla 24. sijalla. Kaikki pelaajat eivät ole vielä lähteneet kierrokselleen eli avauskierros on vielä pahasti kesken.

Suomalaiskolmikosta Korhonen on vielä kierroksellaan. Hän on pelannut tähän mennessä 14 reikää.

Korhosen kierroksen kohokohta sattui reiälle kaksi (Korhosen 11. tänään), kun hän teki 327 metriä pitkälle par 4 -reiälle birdien.

Kärjessä ovat Korhosen kanssa seitsemän alle tuloksessaKiinan Haotong Li ja niukasti Ryder Cupista rannalle jääneet Englannin Matt Wallace ja Eddie Pepperell.

 

KIM KOIVU pelaa parhaillaan kolmatta European Tourin kilpailua sen koommin, kun hän varmisti paikan maanosan pääkiertueella otettuaan kolmannen voiton Challenge Tourilla.

Kaksi ensimmäistä kilpailua Sveitsissä ja Hollannissa meni Koivulta vihkoon, mutta nyt peli on löytymässä myös korkealla tasolla. Koivu on kertonut tehneensä viime viikot tekniikkamuutoksia chippilyöntiinsä, mikä on vaikuttanut kisatuloksiin negatiivisesti.

Eilen Koivu kertoi GoGolfille, että nyt lähipeli ja peli muutenkin on löytymässä, ja siltä se myös näyttää tuloksen valossa. Koivu pelasi tänään bogittoman kierroksen ja tulos oli 67 lyöntiä.

Koivu oli erityisen vahva kierroksen lopussa, sillä hän pelasi viisi viimeistä reikää upeasti: kolme alle parin.

Ilahduttavaa on myös Tapio Pulkkasen ehjä kierros (70). ”Hattu” aloitti tekemällä pari bogia ensimmäiseen kolmeen reikään, mutta onnistui pelaamaan loput kaksi alle pari. Huippuputki Pulkkasella sattui takaysin keskivaiheelle, kun hän pelasi viisi reikää neljä alle parin.

Tulospalvelu

Kilpailun näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay

Edit: 21.9.2018: 

Avauspäivän päätteeksi Kim Koivu ja Mikko Korhonen jakoivat kuudetta sijaa tuloksella 67 (-5). Tapio Pulkkanen (-2) oli avauspäivän jälkeen niukasti cutin sisäpuolella. Suomalaiset ovat iltapäivävuorossa perjantaina. 

 

 

 

 

Etsi luettavaa