Hyppää sisältöön

Suomalaiset aloittivat heikosti Dubaissa

Noora Tamminen on kiinni LPGA Tourin finaalikarsintapaikassa avauskierroksen jälkeen

Suomalaiskvartetti aloitti pelinsä mollivoittoisesti Dubai Ladies Mastersissa. Avauspäivän jälkeen Krista Bakker, Ursula Wikström, Noora Tamminen ja Minea Blomqvist-Kakko ovat cut-rajan väärällä puolella.

Ladies European Tourin kauden viimeinen osakilpailu alkoi eilen surullisissa merkeissä Dubaissa, kun kokenut caddie Max Zechmann menehtyi lehtitietojen mukaan sydänkohtaukseen kesken kierroksen.

Max Zechmann (oik.) kantoi aiemmin mm. Marcus Brierin mailoja.

Max Zechmann (oik.) kantoi aiemmin mm. Marcus Brierin mailoja.

Getty Images

Kierros keskeytettiin, ja sitä jatkettiin tänään. Samalla kilpailu typistettiin kolmen kierroksen mittaiseksi.

Suomesta päätöskisaan mahtui neljä pelaajaa, joista avauskierroksen pelasi parhaimmin Noora Tamminen. Hän on 18 reiän jälkeen tuloksessa +3, kun ennustettu cut-raja on vedetty +2:n kohdalle.

Muilla suomalaisilla eli Minea Blomqvist-Kakolla (+5), Krista Bakkerilla (+7) ja Ursula Wikströmillä (+7) riittää huomenna kirittävää, mikäli he meinaavat selvittää tiensä jatkokierroksille.

Kilpailun kärjessä pelaa avauskierroksen jälkeen Englannin Florentyna Parker, joka pelasi kierroksen tulokseen 67 eli viisi alle parin. Yhdysvaltain Cheyenne Woods ja Ranskan Sophie Giquel-Bettan ovat lyönnin kärkinaista perässä.

Caddiensa eilen menettänyt Ranskan Anne-Lise Caudal pystyi järkytyksestään huolimatta jatkamaan kisaa. Hän pelasi ensimmäiset 18 reikää olosuhteisiin nähden hyvin: par.

Kilpailu pelataan Emirates Golf Clubilla.

 

Etsi luettavaa