Hyppää sisältöön

Suomalainen mies tarjosi kotiseuralleen simulaattorin

Raino testaa ostamaansa simulaattoria

Koski Golfin jäsenistö voi lähettää kiitoskortteja seurassaan tutulle miehelle. Hän halusi kantaa kortensa kekoon ostaen klubitalolle omilla varoillaan upouuden simulaattorin.

Raino Kukkonen teki ison palveluksen kotialueensa golfareille. Hän hommasi omista varoistaan kouvolalaisille Koski Golfin pelaajille simulaattorin ja tilat sen pelaamiseen. 

Vuonna 1999 golfin aloittanut Kukkonen osti alustavasti simulaattorin seuran senioreiden käyttöön, mutta ei rajannut sen käyttöä myöskään muilta pois. Seuran junioreilla on oma vuoro sunnuntaisin ja kaikilla on mahdollisuus liittyä laitteen peliporukoihin. Yksittäisestä liittymisestä on aina luvassa tunti peliaikaa viikossa. 

Vaatimuksena on ainoastaan kuuluminen Koski Golfin seuraan. Raino halusi simulaattoriinsa myös kotikentän Koski Golfin, jota Golf Coat Oy parhaillaan työstää ohjelmistoon. 

Upeat tilat löytyivät Rainon ja Kouvolan kaupungin yhteistyössä Valkealan kirkonkylältä Osuuspankin kiinteistön alakerrasta. Vuorot alkavat seitsemältä aamulla ja päättyvät yhdeksään. Periaatteessa käyttöaikaa voisi vielä laajentaa, sillä jokainen mukaan päässyt saa oman kulkukortin ja ovikoodin, eivätkä laitteet juuri käytössä kulu.

Etsi luettavaa