Hyppää sisältöön

Sunnuntaina Tigerille 68 – Rickie Fowlerille 61

Rickie Fowler pelasi kilpailun parhaan kierroksen sunnuntaina ja hurja kiri riitti selkeään voittoon.

Fowlerin kierros alkoi seitsemällä peräkkäisellä birdiellä ja etuysin tulokseksi tuli huikea 28, -8. Vauhti hidastui vain hieman takaysillä Rickien tehdessä kolme birdiä lisää. 

Huipputulos 61 (-11) vei Fowlerin yhteistulokseen -18 ja lopulta kilpailun voittoon neljän lyönnin erolla. Charley Hoffman sijoittui toiseksi tuloksessa -14.

Huippukierros ei sisältänyt mitään ihmeellistä. Fowler kertoi svingin tuntuneen hyvälle koko viikon ja viimeisellä kierroksella kaikki loksahti kohdalleen. 

Tiger Woods väläytteli hyviä merkkejä taas sunnuntaina. Hieno etuysi 31, -5 sai jatkoa hieman hitaalla takaysillä 37, +1. Tulos 68 ja yhteistulos -8 nostivat yhdeksänneksi. Taakse jäivät mm. Justin Thomas (-7) ja Dustin Johnson (E). 

Leaderboard

Kierroksen jälkeen Woods antoi haastattelun medialle ja myönsi, että seuraavaksi on mielessä vuoden 2018 kilpailukalenteri. Hän kuvaili viikon pelin vastanneen samoja tuloksia kuin harjoituksissa. Tiger tulee siis palaamaan kilpagolfiin ensi vuonna. Hän ei vielä tiennyt kilpailujen määrää mutta näyttää siltä, että mielessä on täysi kalenteri vuodelle 2018.

Viimeisellä kierroksella Tiger löi upeasti 12/13 väyläosumaa ja kuului helposti kilpailun parhaisiin draivaajiin. Tarkempia tilastoja viikolta ei ole olemassa sillä se ei kuulu PGA Tourin viralliseen ohjelmaan.

Woods oli etenkin innoissaan viikon draivaamisesta kun pallon lähtönopeus oli huikea 178-180mph, hän valitsi myös puttaamisen vahvuudeksi. Selkä ei tuottanut lainkaan ongelmia ja svingi oli parhaimmillaan sunnuntain kierroksella. Tiger Woods on palannut kilpagolfiin! 

 

Etsi luettavaa