Hyppää sisältöön

Stewart Cinkin peli uudessa nosteessa

Neljä pelaajaa jakaa kärkipaikkaa FedEx St. Jude Classicissa. Yksi heistä on Stewart Cink, joka pelaa hyvää kautta.

Uralleen uuden nosteen saanut Stewart Cink on yksi kärkipelaajista tuloksessa -6, 64. Maanantaina Cink ansaitsi pelipaikan U.S. Openiin 36 reiän karsinnasta. Peli on loistavassa kunnossa ja kaudella 2017 hän on sijoittunut 30 parhaan joukkoon jo 12 kertaa. 

Matt Every (-6) jakaa kärkisijaa ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Voitettuaan kauden 2015 Arnold Palmer Invitationalin hän on pelannut 55 kilpailua ja missannut cutin 43 kertaa. Tänä aikana Every on onnistunut pelaamaan neljänkymmenen parhaan joukkoon vain neljä kertaa ja paras sijoitus aikajaksolta on T18. Matt on pudonnut maailmanlistalla sijalta 40. sijalle 1255. 

Kaksi muuta kärkimiestä ovat Scott Brown (-6) ja ensimmäistä kautta PGA Tourilla pelaava kolumbialainen Sebastian Munoz (-6). 

Phil Mickelson aloitti kilpailun tuloksella -1. Hän osui kierroksella vain viiteen väylään mutta onnistui pitämään tuloksen kasassa hyvällä lähipelillä ja puttaamisella. 

Hyvistä kärkituloksista huolimatta kenttä ei ole helppo. Yli puolet pelaajista (88) pelasi avauskierroksen yli parin. 

Leaderboard

Kesäkuun ajan jokainen voi olla gogolfari. Jäsenedut käytettävissä 30.6 asti. Kokeile esimerkiksi Kytäjän Guide Guide-tarjousta: Kytäjä Golf green fee kahdelle sisältäen auton 89 €

 

 

Etsi luettavaa