Hyppää sisältöön

Steve Williams kieltäisi greenikirjat

Steve Williams ei pidä vihoista

Maailman tunnetuin caddie Steve Williams juhlii vuonna 2018 40-vuotista uraansa caddiena. Tiger Woodsin caddiena tunnetuksi tullut Williams on uransa aikana antanut lukuisia kovia lausuntoja lajiin liittyen, tällä kertaa ne liittyvät viheriöiden lukemiseen.

Steve Williams kertoi radiohaastattelussa kuulumisiaan. Nykyisin harvakseltaan caddiena töitä tekevä Williams on saanut vapaa-ajallaan pelata enemmän golfia kotiklubillaan Aucklandissa. Tasoituksella 6.9 pelaava Williams aikoo osallistua vuonna 2018 vielä joihinkin kilpailuihin caddiena, vaikka vakiobägiä hänellä ei enää ole. 

”Aion toimia caddiena muutamissa turnauksissa. En tiedä vielä kenelle, mutta muutaman tapahtuman aion vetää. Syy on tavallaan myös se, että saan 40-vuotta täyteen urallani vuonna 2018.” 

Williams on nähnyt caddiena paljon. Laji on muuttunut vuosien aikana. Nykyään tietoa tarjotaan pelaajalle ja caddieille niin paljon, että tilanteiden lukeminen ei ole enää niin tarpeellista. 

”Minä kieltäisin viheriön lukemiseen tarkoitetut kirjat. Ei ole mitään järkeä, että silmillä ei tehdä enää mitään, vaan kaikki tarkka tieto myös viheriöistä löytyy taskusta. Se ei mielestäni kuulu lajin periaatteisiin. Liika informaatio vie arvoa taidolta ja lahjakkuudella tekemällä pelaajista entistä tasaväkisempiä”, Williams kertoi.

 

Etsi luettavaa