Hyppää sisältöön

Stenson kärkeen tulikuumalla putterilla – Tiger jälleen kärkikymmenikössä

Arnold Palmer Invitational lähti käyntiin upeasti. Henrik Stenson iski kärkeen ja Tiger Woods päätyi jälleen etusivulle.

Henrik Stenson selvitti Bay Hillin kentän vain 20 putilla, mikä on kilpailun tilastohistorian ennätys. Kierrokselle kertyi yhdeksän birdiä ja yksi bogi. Tulos 64, -8 pitää kärkipaikkaa lyönnillä. Hyvää puttaamista avusti upea pallonlyöminen. Henrik missasi vain yhden väylän ja osui kahteentoista griiniin. 

Tiger Woods sortui vain yhteen selkeään virheeseen torstain kierroksella kun oikealle karannut avaus päätyi muutaman sentin outin puolelle. Kuusi biridiä kaunistelivat tuloskorttia ja tulos -4 riittää jakamaan seitsemättä sijaa. 

Kierroksen jälkeen Woods kertoi, että tuntuma kilpagolfiin on palaamassa: ”En joudu ajattelemaan yhtä paljon kentällä. Pystyn näkemään, tuntemaan ja pelaamaan, koska tuntumani on palannut.”

Tuloslistan kärkipäästä löytyy lisää mielenkiintoisia pelaajia. Jimmy Walker, Rickie Fowler ja Bryson DeChambeau ovat tuloksessa -5.

Täydellisissä olosuhteissa nähtiin reilusti hyviä tuloksia Bay Hill ei silti ollut helppo. Cut-raja voidaan ennustaa tulokseen +1 tai +2 avauskierroksen perusteella. 

Tulospalvelu

 

 

 

Etsi luettavaa