Hyppää sisältöön

Spiethin ja Grellerin suhteessa mörköjä US Openissa – olisitko spotannut haravan?

Jordan Spiethilla ja Michael Grellerilla on ollut vaikeita hetkiä US Openissa

Jordan Spiethin ja hänen caddiensa Michael Grellerin suhde on aina ollut erittäin hyvä. US Openissa kaikki ei ole kuitenkaan mennyt putkeen.

US Openin avauskierroksella Jordan Spieth sortui kasiväylällä lyömään loistavan avauksen, joka pomppi vesiesteeseen saakka. Hän pääsi dropping zonelta lyömään hyvästä paikasta kolmatta lyöntiä. Ilmeisen hyvä lyönti meni pitkäksi ja pahaan paikkaan, josta Spieth lopulta taisteli komean bogin.

Hän sanoi toisen lyönnin jälkeen caddielleen Michael Grellerille napakasti: ”Kaksi loistavaa lyöntiä ja molemmissa väärät mailat”, viitaten caddiensa valintoihin. 

Perjantain kierroksella tuli jälleen vastaan kiusallinen tilanne parivaljakon kannalta. Spieth löi avauksensa viheriöbunkkeriin, josta toinen lyönti näytti osuneen lippaan. Spieth kirosi ääneen: ”Ai siinä oli harava” – johon pallo oli osunut. Kyllä, pitkän ruohon seasta löytyi harava, johon pallo oli todellisuudessa osunut. 

Tässä yhteydessä kun hän tämän sanoi caddielleen, alkoi sosiaalisessa mediassa kiehua. Syyttikö Spieth tästäkin caddietaan, ettei tämä ollut huomannut linjalla olevaa 20 metrin päässä heinikossa piilossa olevaa haravaa.

Spieth selvisi tästäkin väylästä bogilla ja pelasi hyvän tuloksen 69 (-2), jolla on kokonaistuloksessa -1. Spieth lähtee viikonloppuun sijalta 27. Tästä voit itse päätellä, kenen vika oli, että harava oli jäänyt linjalle. 

US Open nähdään suorina lähetyksinä Viasat Golfin, Viaplayn ja Ruutu + kanavilla. 

Etsi luettavaa