Hyppää sisältöön

Spieth karkasi julkkiskisassa – puttasi vain 23 kertaa

Jordan Spieth iski kärkipaikalta tuloksen 65 ja kasvatti johdon peräti kuuteen lyöntiin.

Jordan Spiethin (-17) pallonlyöminen on ollut loistavalla tasolla talven kilpailujen aikana. Hän on osallistunut viiteen kilpailuun ja sijoittunut niistä jokaisessa kymmenen parhaan joukkoon. Hän aloitti hyvän jakson marraskuussa voittamalla Australian Openin.

Tällä viikolla hän on onnistunut kenttäpelissä sekä lähipelissä, joten tulokset ovat sen mukaiset. Spiethin lähipelistä löytyy parhaimmillaan vaihde, joka puuttuu muiden pelaajien koneistosta. Lauantain kierroksen Spieth selvitti vain 23 putilla. 

Toista sijaa pitää toinen hyvä puttaaja Brandt Snedeker tuloksella -11. Dustin Johnson (-10) on kolmantena. Johnson pelasi Spiethin ryhmässä tuloksen 66, mutta jäi silti lyönnin lisää lauantaina. 

Spieth kertoi hyvän ryhmän auttaneen viikon aikana. Dustin Johnsonin lisäksi ryhmään kuului Pro-Am pelaajana The Great One eli jääkiekkolegenda Wayne Gretzky. Johnson on kihloissa Gretzkyn tyttären kanssa. Spieth kertoi Gretzkyn pelanneen loistavan kierroksen parin pinnassa lauantaina. 

Jason Day lähti kolmannelle kierrokselle jaetulta kärkisijalta mutta hiipui kärjestä tuloksella 75. Maailman ykkönen hävisi lyöntejä lähestymisissä, lähipelissä ja griineillä pudoten jaetulle 11. sijalle tuloksella -7. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa