Hyppää sisältöön

Spain’s Finest Courses

Costa del Sol

– Espanjan golfrannikko!

Aurinkorannikko eli Costa del Sol on nimensä mukaisesti yksi Espanjan aurinkovarmimmista kohteista. Auringon ja lämmön lisäksi sieltä löytyy 100 upeaa kenttää, jossa pelata. Kauniissa ympäristössä sijaitsevat kentät tarjoavat haastetta eri tasoisille pelaajille. Golf Plaisirilta löydät muitakin kohteita Espanjan etelärannikolta, mutta vain Spain’s Finest Courses ja La Cala sijaitsevat Costa del Solilla.

Spain’s Finest Courses

Uutuus! Syyskuu – marraskuu 2021

Tässä on unelmien lomapaketti kaikille auringonjanoisille golfareille, jotka todella haluavat kokea jotain spesiaalia! Upea majoitus kauniissa Sotograndessa ja pelit legendaarisilla kentillä, joita ovat La Reserva, Sotogrande, Finca Cortesin ja itse Euroopan kuuluisin Valderrama. Valittavanasi on joko viiden tähden hotelli So Sotogrande tai neljän tähden Hotel Encinar de Sotogrande. 

Tutustu ja varaa

La Cala

– Costa del Solin sydämessä

Espanjan suurimpiin golfkenttiin kuuluva La Cala Golf on hyvin ainutlaatuinen kolmella monipuolisella 18-reikäisellä kentällään ja isolla harjoitusalueellaan sekä lisäksi par 3 kentällä, jossa on kuusi lyhyttä reikää. Mäkisiä kenttiä ympäröi kaunis vuoristomaisema. Golfauton käyttö on suositeltavaa ja se sisältyy pelikierroksille. Golfkenttiä täydentää erittäin viehättävä hotelli.

Tutustu ja varaa

Etsi luettavaa