Hyppää sisältöön

Solheim Cupia ei olekaan ratkaisu – Eurooppa kavensi pelin 5–3:een

Leona Maguire varmisti otteluvoiton Euroopalla 18. reiällä. KUVA: GETTY IMAGES

Solheim Cupia ei vielä ole ratkaistu, sillä aamupäivän katastrofista huolimatta Eurooppa on vain kahden pisteen päässä Yhdysvalloista avauspäivän jälkeen.

Yhdysvaltain joukkue voitti aamupäivän kaikki neljä foursome-ottelua Finca Cortesinin kentällä käynnistyneessä Solheim Cupissa ja tilanne näytti Euroopan kannalta todella pahalta.

Iltapäivällä Euroopan joukkue osoitti vahvuutensa viemällä fourball-pelit lukemin 3–1. Näin ollen toiseen päivään haasteottelussa lähdetään lukemin 5–3.

Euroopalle voitot iltapäivän fourball-otteluissa toivat Leona Maguire ja Georgia Hall, jotka voittivat Yhdysvaltain Lexi Thompsonin ja Lilia Vun, sekä Carlota Ciganda ja Linn Grant, jotka päihittivät Angel Yinin ja Ally Ewingin.

Kahdessa muussa ottelussa päädyttiin tasaamaan piste.

Päivän kohokohta oli Tanskan Emily Christine Pedersenin hole-in-onen 12. reiällä. Hän tasasi pisteet Maja Starkin kanssa ottelussa Jennifer Kupchoa ja Allisen Corpuzia vastaan.

Myös Gemma Dryburghin ja Madelene Sågströmin ottelu Rose Zhangin ja Megan Khangin ottelu välinen ottelu päättyi tasan.

Huomenna Solheim Cupissa pelataan jälleen kaksi joukkuepeliä. Ottelun päätöspäivänä sunnuntaina on vuorossa 12 kaksinpeliä.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa