Hyppää sisältöön

Smart Golf täyttää vuosia – huipputarjouksia ja rentomielinen kisa Vuosaaressa

Smart Golfin hyvin varustettu myymälä on avoinna ympärii vuoden Planmeca Golf Areenalla Vuosaaressa

Smart Golf viettää 13-vuotissynttäreitään kaupanteon merkeissä ja järjestämällä tavanomaisesta poikkeavan kisan Vuoraaressa perjantaina 16.7.

Smart Golfin omistaja ja kauppias Tomi Siltamies on ollut kiireinen koko alkuvuoden ajan Helsingin ainoan golfalan kivijalkamyymälän siirrettyä toimintansa Roihupellosta Planmeca Golf Areenalle Vuosaareen.Suomen suurin harjoitushalli pitää ovensa avoinna läpi vuoden paitsi Smart Golfin asiakkaille, myös harjoittelijoille ja valmentajille.

”Hyvin ovat asiakkaat löytäneet uuteen osoitteeseen. Olemme tavoittaneet täysin uusia asiakasryhmiä jo talven ja kevään aikana. Viestintää ja markkinointia pitää tehdä kuitenkin jatkuvasti, jotta ovi kävisi entistäkin tiuhempaan”, Siltamies painottaa.

Smart Golf on täyden palvelun golfmyymälä, jossa laajan tuotevalikoiman lisäksi on tarjolla välineiden huoltoa ja korjauksia. 
”Grippien vaihdot tuovat paljon asiakkaita. Planmecaan on helppo poiketa, heräteostosten tekijöitä, kenkien ja vaatteiden ostajia on ilahduttavan paljon liikkeellä loma-aikaan”, Siltamies kertoo.

Vaatemerkeistä Siltamies nostaa perinteisen Callawayn, uutuustuotteista  Penguin on lyönyt itsensä vahvasti läpi.

Aloittavien pelaajien keski-ikä on laskenut viiimeisen 1,5 vuoden aikana joka näkyy myös golfkauopoissa vaatemerkkien valikoimissa

Aloittavien pelaajien keski-ikä on laskenut viiimeisen 1,5 vuoden aikana joka näkyy myös golfkauopoissa vaatemerkkien valikoimissa

Teemu Tyry

Juhlaviikolla erinomaisia tarjouksia

Smart Golfin juhlaviikolla 12.7-17.7 Planmecassa sekä Smart Golfin verkkokaupassa on hulppeita tarjouksia  lähes kaikissa tuoteryhmissä.

”Mailapuolella alkukauden hittejä ovat olleet erityisesti Cobran tuotteet ja Taylor Maden draiverit. 

Putterien ja wedgien kauppa kiihtyy perinteisesti pelikauden aikana.

”Molempien osalta valikoimamme on varsin kattava ja tasokas.”

Cobran puttereiden uusi teknologia innostaa golfareita kokeilemaan,  kertoo Siltamies.

Cobran puttereiden uusi teknologia innostaa golfareita kokeilemaan, kertoo Siltamies.

Teemu Tyry

Erityisen innokkaasti Siltamies puhuu Cobran vallankumouksellisiksi kuvailluista puttereista, joissa on 3D-tulostettu nailonydin.

Hyvän palvelun merkitys on valtavan suuri

Smart Golf käynnisti toimintansa  Suomen ensimmäisenä golfalan verkkokauppana. Hyvä, henkilökohtainen palvelu on kuulunut  päällimmäisenä yrityksen toiminperiaatteisiin ja arvoihin myös kivijalkamyymälän avautumisesta asti.

”Kuvailisin kaupppamme fiilistä erittäin rennoksi ja asiakaslähtöiseksi. Meille on tärkeää, että kynnys saapua Planmeca Golf Areenaan ja Smart Golfiin on alhainen. Vielä tärkeämpää on tietty sekin, että meiltä lähtiessäään asiakas kokee tulleensa huomioiduksi ja hyvin palvelluksi.”

Vuosaari on  golfarille monella mittarilla palveluiltaan ainutlaatuinen lähiö Suomessa. Harjoitushallin ja tasokkaan golfliikkeen lisäksi naapurissa on Vuosaari Golf. Palvelut ruokkivat toinen toisiaan.

”Naapuruus on kaikille osapuolille, sekä erityisesti pelaajille mahtava voimavara”. 

Vuosaaressa golfarille kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä toisistaan

Vuosaaressa golfarille kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä toisistaan

Teemu Tyry

Perjantaina Vuosaaren kentällä pelataan Smart Golf 13 vuotta -juhlakilpailu yhteislähtönä klo 9.00.

Pelimuotona on henkilökohtainen pistebogey ja scratch varustettuna erilaisilla jekkuväylillä. Jokaisella pelaajalla on käytössään myös kaksi erityistä oljenkortta kierroksen aikana.

llmoittautumiset keskiviikkoon 14.7.2021 klo 12.00 mennessä NexGolfin kautta, puhelimitse tai sähköpostitse:

puh. 0600 550 986 (0,67€/min), sähköposti: toimisto@vuosaarigolf.fi.

Smart Golfin verkkokaupan tuotteet löydät täältä

Planmeca Golf Areena

Smart Golfin liike Planmeca Areenalla avoinna:

MA-TO 10-18
PE          10-17
La          10-14
SU         Suljettu

Etsi luettavaa