Hyppää sisältöön

Skrätz Tourin ensimmäisessä osakilpailussa jaetaan palkintorahaa

Espoon Golfseura sijaitsee Kehä III:n vieressä Kauklahdessa.

GoGolfin tosipelaajille suunnatulla kiertueella on jaossa rahaa ammattilaisille.

Skrätz Tourilla pelataan takatiiltä ja tosissaan. Kisa on yksipäiväinen ja hcp-raja on 9,4. Kiertueen ensimmäinen osakilpailu pelataan Espoo Golfissa sunnuntaina 28.5. klo 12.30 peräkkäisin lähdöin. Ensimmäiseen kisaan on hankittu myös tuhannen euron palkintopotti ammattilaisille. 


Sirene Belek Skrätz Tourilla amatööreillä on mahdollisuus voittaa all inclusive -matka Turkin Belekiin.


Kisamaksu on GoGolfin ja järjestävän seuran jäsenille 59 € (muut 79 €). Kisamaksuun sisältyy lounas, Srixon Z-Star-pelipalloja sekä Mizunon lähipeliskaba. Kisassa palkitaan viisi parasta SCR-tulosta. Kisa on avoin sekä ammattilaisille että amatööreille. 

Sirene Belek Skrätz Tourilla amatööreillä on mahdollisuus voittaa all inclusive -matka Turkin Belekiin. Ammattilaispelureille on jaossa palkintorahaa tuhat euroa. 

Kisassa on vain yksi sarja, tasoitukseton lyöntipeli. Miehet pelaavat valkoisilta tiiltä ja naiset sinisiltä.  Kiertueen hostina toimii PGA-ammattilainen Teemu Bakker, jolta voi tiedustella villejä kortteja kisatapahtumiin sekä kisassa pelattavia epävirallisia skinejä.  Bakker on innolla mukana tapahtumissa.


”Ammattilaisille on ihan liian vähän yksipäiväisiä kisoja, joissa on rahaa jaossa.”


”Ammattilaisille on ihan liian vähän yksipäiväisiä kisoja, joissa on rahaa jaossa.  Rahapalkinnon lisäksi pistetään toki myös skinit käyntiin”,  Bakker vinkkaa. 

Jokaisessa kisassa paras amatööri saa kutsun Sirene Belek Resortissa marraskuussa 2017 pelattavaan finaaliin. Samaan aikaan Belekissä pelataan myös Turkish Airlines Open.

”Toivotaan, että saadaan rahapotti myös seuraaviin Skrätz Tourin kisoihin. Neuvottelut ovat edenneet hyvin. Mikäli saadaan hyvä joukko ammattilaisia mukaan tähän ensimmäiseen kisaan, niin uskon, että rahaa jaetaan jatkossakin”, GoGolfin projektipäällikkö Anna Lindqvist sanoo. 

Ilmoittaudu kisaan

Klikkaa itsesi mukaan myös Facebookin Eventissä 

 

Etsi luettavaa