Hyppää sisältöön

Sisäharjoittelukausi on käynnissä – GoGolf Lounge on auki

Simulaattoreihin ja lyöntipaikoille pääsee lokakuussa todella edulliseen hintaan.

Vaikka ulkonakin pääsee vielä golfaamaan, on nyt myös sisäharjoittelukausi käynnistynyt, sillä Espoon Kerassa sijaitseva GoGolf Lounge aukesi tänään.

GoGolf Loungen ovet avattiin klo 10. Maanantaina moderni sisäharjoittelukeskus on auki klo 16:een, mutta huomisesta lähtien myös illalla pääsee pelaamaan ja harjoittelemaan klo 21:een saakka.

Lokakuussa harjoittelu ja pelaaminen on huokeaa. Lyöntipaikoille pääsee alkaen 5 euroa / tunti ja Trackman-simulaattoreihin alkaen 10 euroa / tunti. Hintoihin sisältyy myös lähipelialueen käyttö. Lyöntipaikoille on mahdollista ostaa myös kuukausi- tai viiden kuukauden kortti, jotka mahdollistaa rajattoman harjoittelun myös lähipelialueella. Kuukausikortti maksaa 79 euroa ja viiden kuukauden kortti 250 euroa.

Talvikurssilaiset harjoittelevat ilmaiseksi

Rajaton harjoittelu kuuluu myös GoGolf-valmennuksen talvikurssilaisille. Kurssille osallistujia halutaan kannustaa siihen, että he kävisivät harjoittelemassa tunneilla opeteltavia asioita myös lähiopetuksien välissä.

Talvikurssit alkavat pyöriä GoGolf Loungessa marraskuun alusta lähtien. Valmennusryhmiin ilmoittautuneet ja maksaneet voivat hyödyntää jo nyt oikeuttaan harjoitella GoGolf Loungen lyöntipaikoilla ja lähipelialueilla. Talvikurssille osallistujat saavat myös 30 prosentin alennuksen Trackman-simulaattoreista aina voimassa olevasta hinnasta.

Valmennusryhmiin ehtii vielä hyvin ilmoittautumaan. Ryhmiä on saatavilla muun muassa pelaajan tavoitteiden mukaan: Pelaa alle 100, Pelaa alle 90, Pelaa alle 80 ja Pelaa alle parin. Lisäksi omia ryhmiä on muun muassa senioreille, pariskunnille ja naisille.

Opettajina toimivat GoGolf-valmennuksen kokeneet valmentajat Antti Vaalas, Riku Soravuo, Marko Kumm, Milla Haro ja Reima Kaija.

Lokakuun hinnasto GoGolf Loungessa

10–1616–21
Trackman-simulaattori10 €20 €
Trackman-simulaattori (viikonloppu)20 €20 €
Trackman-simulaattorit (BMW-lounge)15 €25 €
Trackman-simulaattorit (BMW-lounge, viikonloppua)25 €25 €
Lyöntipaikka5€8 €

Etsi luettavaa