Hyppää sisältöön

Sir Nick sanoi kyllä jo neljännen kerran – uusi vaimo on ollut naimisissa Faldoakin useammin

Nick Faldo ja Lindsay De Marco tapasivat toisensa vuonna 2018.

Nick Faldon uudella aviopuolisolla on varsin värikäs tausta, sillä hän on työskennellyt aiemmin topless-tanssijana. Naimisissa hän on ollut aiemmin useammin kuin uusi miehensä.

Sir Nick Faldo, 64, on purjehtinut avioliiton satamaan – jälleen kerran. Entinen maailmanlistan ykkönen ja kuusinkertainen major-voittaja sanoi kyllä pienessä piirissä pidetyssä vihkimistilaisuudessa, joka järjestettiin jo joulukuussa Floridassa.

Faldon tuorein vaimo on nimeltään Lindsay De Marco, 58. Järjestyksessään hän on Faldon neljäs aviopuoliso.

De Marco on ehtinyt vihille Faldoakin useammin, sillä nykyisin golfselostajana uraa tekevä lajilegenda on jo hänen kuudes aviomiehensä. Yhteensä avioliitto on hänelle jo seitsemän, sillä yhden exänsä kanssa hän ehti avioitumaan kaksi kertaa.

Hello-lehden mukaan häissä oli mukana ainoastaan 16 vierasta. Alun perin häiden piti olla suuremmat, mutta pandemia muutti tilannetta ja häiden pitopaikkakin muuttui Kensingtonin palatsista floridalalaiselle rannalle. Virallisesti he rekisteröivät suhteensa jo viime vuoden joulukuussa.

Pari myi yksinoikeuden hääseremonian kuviin englantilaiselle lehdelle vasta nyt, eivätkä he ole kommentoineet naimisiinmenoa aiemmin.

Lehden verkkosivuilla he kuvailivat häiden tunnelmaa upeiksi ja hauskaksi. Faldo kertoi Hello-lehdelle, että De Marco on hänelle viimeinkin se oikea.

”Meistä on ihanaa olla yhdessä ja meillä on erinomainen yhteys toisiimme”, sanoo Faldo, 64, joka tv-töidensä lisäksi myös suunnittelee golfkenttiä.

”Meillä molemmilla on ollut kokemuksemme ja olemme päässeet niistä yli. Vaikka et voi muuttaa menneisyyttä, voit ottaa siitä oppia. Me elämme tässä hetkessä”, hän muistutti Hello-lehdelle.

Yhdysvaltalaisella Lindsay De Marcolla on englantilaisten tabloid-lehtien mukaan varsin värikäs tausta. Hän työskenteli 80-luvulla topless-tanssijana. Mirror-lehden mukaan hän on saanut jo kauan aikaa sitten myös lyhyen huumetuomion.

Faldoa ja De Marcoa yhdistää golfin lisäksi se, että molemmat nauttivat matkustamisesta.

”Olemme toivottoman romanttisia ja halusimme sitoutua toisiimme”, De Marco sanoi Hello-lehdelle.

Brittitabloidien mukaan pariskunta olisi mennyt naimisiin toistensa kanssa jo aiemmin, kun Lindsay oli muuttanut Facebook-profiilissaan sukunimensä Faldoksi, mutta pariskunta kieltäytyi kommentoimasta asiaa tarkemmin.

Etsi luettavaa