Hyppää sisältöön

SimWay golfsimulaattorit – tehoa harjoitteluun, virikettä ympärivuotiseen pelaamiseen

Golf Skyn Lauri Tyry ja SimWayn Jussi Ylinen pääsivät nopeasti samalle sivulle uutuustuotteen esittelyssä

SimWay toi markkinoille simulaattorin, joka luo ensiluokkaiset puitteet pelaamisen lisäksi tavoitteelliseen ja analyyttiseen harjoitteluun.

Ensivaikutelma on varsin tärkeä paitsi ihmisten välisessä kanssakäymisessä, puttilinjojen lukemisessa, sekä uusiin tuotteisiin ja asioihin tutustuttaessa.

SimWay golfsimulaattorin Suomen edustajan Jussi Ylisen esitellessä uutuustuotettaan, harjoittelijan ja pelaajan on helppo päästä samalle aaltopituudelle.

Esittely käynnistyy kuten hyvä harjoituskertakin kohdeharjoittelulla, jossa rangen sijasta kankaalle voidaan valita näkymäksi ja kohteeksi väylä tai viheriön kentältä.

Laite mittaa suurnopeuskameran ja tutkan avulla mailan vauhdin osumassa, pallon lähtönopeuden, Smash Factorin, lentomatkan, laskeutumiskulman, lyönnin kokonaismitan ja sivusuunnan poikkeaman kohteesta sekä takakierteen määrän.

Kohdetta on helppo vaihtaa, joka tekee lämmittelystä ja harjoittelusta tehokasta sekä motivoivaa.

Dataa tulee vaativallekin pelaajalle pallosta varsin kattava määrä. Lyhyessäkin ajassa SimWay golfsimulaattorin antamat arvot ja yhteenvedot saavat vakuuttuneeksi siitä, että laitteisto on hyvin luotettava, eikä koekäytössä myöskään ilmennyt teknisiä ongelmia.

Graafinen näkymä on kirkas sekä selkeä. Pelimoottorin luoma ”flyover-näkymä” elävöittää kokemusta erityisesti siirryttäessä kentälle pelaamaan.  

”SimWay Golfin helppokäyttöisyys, erinomainen grafiikka sekä laitteiston antamat tarkat ja todenmukaiset arvot pelaajan lyönneistä ovat päällimmäiset kilpailuvalttimme”, Jussi Ylinen kiteyttää.

”Hyvin oleellinen tekijä on luonnollisesti hinta. SimWay tarjoaa tasokkaan harjoitus -ja pelisimulaattorin hinta-laatusuhteessa todella kilpailukykyiseen hintaan.”

Maailman johtava metsästys- ja ammuntasimulaattorien valmistaja

SimWay AB on ruotsalainen ohjelmistoalan yritys, joka on noussut maailman johtavaksi metsästys- ja ammuntasimulaattorien kehittäjäksi ja myyjäksi. 

Markkinat tällä sektorilla kasvavat vauhdilla ympäri maailman, golfin tavoin lajiharjoittelun lisäksi viihdepelaaminen sekä kilpaileminen ovat metsästykseen ja ammuntaan suunnitelluisssa simulaatoreissa kovassa nousussa.

SimWay golfsimulaattorin tuominen markkinoille on luonnollista jatkoa vuosia jatkuneelle yhteistyölle, jota ruotsalaisyhtiö on tehnyt maailman johtavien golfyritysten, kuten USA:ssa valtavan suosion saavuttaneen Top Golfin kanssa

”Golfohjelmistoamme käytetään sekä Toptracer- että Optishot Golf -tuotteissa, ja tähän mennessä olemme luoneet yli sata pelattavaa kenttää ympäri maaillman Kanadan Banffista Thaimaan Hua Hiniin”, Ylinen painottaa.

Pebble Beach, Bro Hof Stadium ja Black Mountain haastavat pelaajan

Golfsimulaattorien ominaisuudet harjoittelun apuvälineinä ovat menneet eteenpäin kovaa vauhtia viimeisten vuosien aikana.  

SimWayn tavoite on kulkea kehityksen kärjessä ja tarjota yhä useammille kohderyhmille simulaattoreita, joissa yhdistyvät saumattomasti pelaaminen, harjoittelu sekä näiden yhdistelmät.

Spy Glass Hill on yksi USA:n kuuluisimmista kentistä

Spy Glass Hill on yksi USA:n kuuluisimmista kentistä

GETTY IMAGES

”Käyttömahdollisuudet SimWayn simulaattoreissa ovat todella moninaiset. Yksin tai ryhmässä pelaaminen on volyymiltään suurinta. Meillä on tässä vaiheessa 15 huippukenttää eri puolilta maailmaa valikoimassamme, niitä tulee pian lisää.”

SimWay simulaattoreilla pelattavina ovat muun muassa Kalifornian kuuluisimmat timantit, Pebble Beach ja Spyglass Hill, Thaimaan Hua Hinin Black Mountain, sekä Tukholman helmet Bro Hof Stadium, Bro Hof Castle sekä Jack Nicklauksen suunnitelman mukaisesti remontoitu Nya Ullna.

Koneen ominaisuuksiin kuuluvat myös lähes rajoittamattomat mahdollisuudet erikoiskisoihin, joista pisin draivi, lähimmäksi lippua kilpailut, sekä tarkkuuslyönnit ovat yleisimpiä .

Tulossa ennätyksellisen vilkas talvikausi 

Koronaviruksen johdosta uutuustuotteen lanseeraaminen ja esittelyt käynnistyivät vasta loppukesästä. 

Jussi Ylinen kontaktoi ja kiertää ympäri Suomen golfkenttiä, harjoituskeskuksia. sekä monien muiden urheilulajien halleja. Yhä useampi golfyhteisö haluaa myydä golfiin liittyviä harjoitus-ja pelipaketteja ympärivuotisesti.

”Ruotsissa on jo havaittu, kuinka paljon synergiaa ja liikevaihtoa syntyy golfsimulaattorin sijoittamisella padel-hallien yhteyteen. Kannattavavuus paranee, asiakastyytyväisyys lisääntyy”,  Ylinen antaa esimerkin SimWayn länsinaapurista.

”Tuote on saanut odotustemme mukaan Ruotsin tapaan positiivisen vastaanoton. Golf on kovassa nosteessa ja talvikaudesta lajin osalta on tulossa ennätyksellisen vilkas”, Ylinen ennakoi

Ulkomaille suuntautuvien golfmatkojen väheneminen tulevalla talvikaudella avaa valtavan mahdollisuuden golfiin liittyvään harjoittelun ja simulaattorigolfin volyymin kasvattamiseen.

”Tähän mekin uskomme vahvasti. Golfsimulaattori vastaa harrastajien tarpeeseen todella monipuolisesti. Se tarjoaa koukuttavan tavan harjoitella sekä pelata, kilpailla ja pitää yllä sosiaalisia suhteita.”

Golfsimulaattorit kotitalouksissa yleistyvät

SimWay golfsimulaattorien merkittäväksi kohderyhmäksi nousevat kotitaloudet, joissa puttaamiseen ja lähipeliin pyhitettyjä tilojen lukumäärä on viimeisten vuosien aikana kasvanut merkittävästi. 

Trendin uskotaan voimistuvan ja avaavan entistä enemmän  markkinoita myös golfsimulaattoreille 

Tunnin mittainen esittely- ja lyöntisessio saa peukun nousemaan pystyyn. 

Golfsimulaattorien ominaisuudet ovat monipuolistuneet vauhdilla ja toimintavarmuus, luotettavuus kehittynyt hurjasti 1980-luvulta, jolloin ensimmäiset laitteet Suomessa otettiin käyttöön ja ne villitsivät golfin suuret ikäluokat.

Talviharjoittelu ja pelaaminen tapahtuvat suomalaisten osalta tulevien talvikuukausien aikana pitkälti kotimaassa. 

Varsinaisen pelikauden ulkopuolellakin harjoittelu ja pelaaminen voi olla samanaikaisesti tehokasta sekä hauskaa.

SimWayn markkinoille tulon myötä markkinoilla on uusi, tutustumisen arvoinen golfsimulaattori, joka ensivaikutelman perusteella on hyvinkin kiinnostava apuväline pelin kehittämiseen sekä omien taitojen mittaamiseen 

Tuotteen ohjeellinen myyntihinta on 15 900 euroa + alv.

Simway.fi

Etsi luettavaa