Hyppää sisältöön

Sihwan Kim säväytti taas sekakisassa – Ursula Wikström paransi eilisestä

Sihwam Kim johtaa ylivoimaisesti Asian Tourin ja Ladies European Tourin kisaa. KUVA: GETTY IMAGES

Sihwan Kim nousi takaisin kärkeen Trust Golf Asian Mixed Stableford Challenge -kisassa. Ursula Wikström petrasi eilisestä.

Trust Golf Asian Mixed Stableford Challenge on Asian Tourin ja Ladies European Tourin yhteinen sekakilpailu, jossa miehet ja naiset pelaavat samassa kilpailussa.

Suomesta mukana oli alun alkaen seitsemän pelaajaa, kuusi naista ja yksi mies, mutta jatkokierroksille selviytyi ainoastaan Ursula Wikström.

Pistebogeynä pelattavassa kisassa Wikström korjasi pitkänä perjantaina yhteensä viisi pistettä. Yhteispistemäärällä 20 Wikström jakaa 43:tä sijaa.

Kisaa johtaa ylivoimaisesti Yhdysvaltain Siwan Kim, joka korjasi kolmannella kierroksella 22 pisteen potin. Hän kiersi Siam Country Clubin kentän 11 alle parin tehtyään yhtä monta birdieä.

Kisassa birdiestä saa kaksi ja eaglestä viisi pistettä. Jos reikä menee yli parin, pisteitä vähennetään tuloksesta. Esimerkiksi bogi tuottaa yhden miinuspisteen.

Avauskierroksella Kim pelasi niin ikään 22 pistettä. Tuolloin hän löi lyönnin enemmän kuin tänään, mutta teki yhden eaglen ja bogin, joilla pisteitä saa yhtä paljon kuin kahdesta birdiestä.

Toisella kierroksella Kim epäonnistui ja sai kaksi miinuspistettä. Hänen yhteispistemääränsä on 40. Wikströmillä on Kimiin 22 pistettä eroa.

Kim johtaa toisena olevia kolmea pelaajaa, joiden joukossa on Ruotsin Maja Stark, kahdeksalla pisteellä.

Kärkikymmeniköstä Wikströmin erottaa kahdeksan pistettä. Kilpailu päättyy huomenna. Potissa on 750 000 dollaria.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa