Hyppää sisältöön

Shokkiero: Brooks vahvisti lähteneensä eri teille Clauden kanssa

Vielä vuosi sitten kaikki oli hyvin Claude Harmon III:n ja Brooks Koepkan välillä. Nyt pelaaja ja valmentaja ovat lähteneet eri teille.

Brooks Koepka on lopettanut yhteistyön pitkäaikaisen valmentajansa Claude Harmon III:n kanssa. Yhteistyön päättyminen pysyi salassa parin kuukauden ajan.

”Rakastan  Claudea, meillä oli hyvä yhteistyö ja hän kuuluu edelleen perheeseen, mutta valitettavasti emme työskentele enää yhdessä.”

Näin tekstasi vastauksen Brooks Koepka Golfweek-lehden Eamon Lynchille, kun tämä kysyi vahvistusta huhuille, joiden mukaan nelinkertainen major-voittaja ja huippuvalmentaja Claude Harmon III olisivat lähteneet eri teille.

Maanantaina tiedon lipsautti suustaan Claude, joka vastasi, ettei tiedä, mikä on Koepkan kunto, koska he eivät enää tee töitä yhdessä.

Harmonin mukaan he erosivat jo pari kuukautta sitten, kolme päivää sen jälkeen, kun hänen toinen valmennettavansa Dustin Johnson oli voittanut Masters Tournamentin.

”Minulle kerrottiin keskiviikkona Mastersin jälkeen, että hän halusi lähteä eri suuntaan”, Harmon kertoi Golfweekille.

Harmon on kolmannen polven huippuvalmentaja, jonka Butch-isä tunnetaan ennen kaikkea Tiger Woodsin entisenä valmentajana. Hänen isoisänsä Claude Harmon työskenteli menestyksekkään peliuransa jälkeen pitkään Winged Footin huippukentällä head prona.

Harmonin ja Koepkan yhteistyö alkoi jo vuonna 2013, jolloin Koepka oli untuvikko ammattilaisena ja rakensi uraansa Challenge Tourilla. European Tourin kautta hän nousi PGA Tourilla, ja nykyään hänen tunnetaan ilmiömäisestä kyvystään menestyä major-turnauksissa.

PGA Tourilla Koepka on voittanut seitsemän kertaa, joista neljä on majoreita. Viime aikoina hänellä on ollut haasteita muun muassa vihoittelevan polven kanssa.

Lähde: GolfWeek

Etsi luettavaa