Hyppää sisältöön

Shenzhenissä rajuilma – pelit jatkuvat huomenna

Mikkonen Korhonen hakee menestystä Englannin Wentworthista

Mikko Korhosen toinen kierros Shenzhen International -kisassa jäi pahasti kesken, kun rajuilman vuoksi kisa päätettiin keskeyttää tämän päivän osalta.

Mikko Korhonen ei päässyt puusta pitkälle Kiinassa pelattavassa Euroopan Tourin kisassa. Suomalaispeluri ehti pelata neljä reikään pariin, kun sumutorvet soivat kilpailun keskeyttämisen merkiksi.

Keskeytys johtui samasta syystä kuin eilenkin eli ukonilmasta. Genzon Golf Clubilla satoi ja salamoi, eikä Pelaajia lopulta enää laskettu kentälle lainkaan, vaan toinen kierros pelataan loppuun huomenna klo 6.30 alkaen.

Korhonen on tuloksessa +2. Hänen pitäisi huomenna kivuta todennäköisesti vähintään par-tulokseen, jotta pelit jatkuisivat myös kolmannelle kierrokselle.


”Vallitseva kosteus ei ole minulle mitenkään mieleen”

Mikko Ilonen


Aamupäivänä kierrokselle lähtenyt Mikko Ilonen ehti pelata täyden kierroksen. Hän on parhaillaan juuri ja juuri cut-rajan paremmalla puolella tuloksellaan par. Ilonen saa siis huomenna jännittää, jatkuuko pelit hänenkin osaltaan lauantaina.

Perjantain kierros oli Iloselle raskas. ”Pelaaminen on osaltani todella hankalaa ja kuluttavaa. Ohjailin lyöntejäni ja palloa maaliin. Vallitseva kosteus ei ole minulle mitenkään mieleen”, Ilonen sanoi tiedotteessaan.

Ilosen sijoitus oli jaettu 54:s, kun kisa keskeytettiin. 65 parasta pääsee jatkoon. On todennäköistä, että Ilonen jatkaa pelejä myös huomenna.

”Fysiikkavalmentajani Pierre Johanssonin kanssa pitää nyt juonia kroppaan lisää terävyyttä”, Ilonen pohdiskeli.

Kisan kärjessä on Itävallan Berndt Wiesberger (-12) neljän lyönnin erolla toista sijaa jakaviin Dylan Fritelliin ja Thorbjörn Oleseniin (-8).

Kilpailu avauspäivän jälkeen johtanut Bubba Watson ehti pelata viisi reikää ja on nyt yhteistuloksessa -7.

Kilpailua voi seurata Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa