Hyppää sisältöön

Shell Houston Open – Rickie Fowler pelikunnossa ennen Mastersia

Mastersia edeltävällä viikolla nähdään Houstonissa vakuuttava osallistujalista. Monet ovat valinneet kilpailun hyväksi valmistautumiseksi kauden ensimmäistä majoria ajatellen. 

Rickie Fowler pelasi lähes täydellisen kierroksen Shell Houston Openin avauskierroksella. Hän osui kahteentoista väylään kuuteentoista griiniin ja tarvitsi kierrokseen vain 26 puttia. Tulos 64 (-8) riitti yhden lyönnin johtoon päivän päätteeksi. Fowler mainitsi, että kilpailuun valmistautuminen valmentaja Butch Harmonin ja pelikaveri Jimmy Walkerin kanssa oli onnistunut loistavasti. Etenkin ottelut Walkerin vastaan terottivat peliä. 

Nimimiehistä Justin Rose pelasi viisi alle ja Adam Scott on tuloksessa -4. Kilpailun tulostaso oli kova avauskierroksella kun 85 pelaajaa alitti parin. Jordan Spieth oli jopa hieman pettynyt pelattuaan tuloksen 69, (-3). 

Henrik Stenson ei löytänyt hyvää virettään ja näyttää menettäneen jotain talven kovasta pelikunnosta. Talvella hän mainitsi ettei peli ole koskaan ollut parhaimmillaan Mastersin aikana. Tälle vuodelle saattoi jo odottaa muutosta mutta avauskierros +2 Houstonin helpoissa olosuhteissa ei lupaa kovin paljoa.

Leaderboard

Etsi luettavaa