Hyppää sisältöön

Sergio sai Angelansa golfkentällä – vaihtoi iltajuhlassa vihreän takin ylleen

Sergio Garcia ja Angela Akins menivät lauantaina naimisiin.

Sergio Garcia ja Angela Akins ovat purjehtineet avioliiton satamaan. Iltajuhlissa Sergio puki ylleen Augustan vihreän takin ja juhlavieraita viihdytti hyvänä golfarina tunnettu huippumuusikko.

Sergio Garcian siviilisääty muuttui lauantaina, kun hän meni naimisiin naisystävänsä Angela Akinsin kanssa. Parin kihlautui aiemmin tänä vuonna.

Ennen häitä Garcia vihjaili, että hän saattaisi astua ”alttarille” Augusta Nationalin vihreä takki yllään. Tosiasiassa hän pukeutui kuitenkin golfkentällä, vesiesteen edessä pidetyssä vihkimistilaisuudessa tummaan pukuun ja vaihtoi vihreän takin ylleen vasta iltajuhlassa.

Garcia on ottanut ensimmäisestä major-voitostaan kaiken ilon irti, sillä hänet on nähty vihreä takki yllään Wimbledonin tennisturnauksessa. Häitä varten pari oli luonut sosiaaliseen mediaan oman häshtagin eli aihetunnisteen: #whitedressgreenjacket.

Huippugolfareista häihin osallistuivat ainakin Luke Donald, Lee Westwood ja Rickie Fowler. Häävieraita viihdytti saksofonisti Kenny G, joka tunnetaan myös intohimoisena golfarina, jonka tasoitus on lähellä scratchiä.

Tässä sosiaalisen median upotuksia Garcian ja Akinsin jäistä.

 

Special day yesterday celebrating @thesergiogarcia & @theangelaakins wedding. Much love to you both on your new journey together ❤️??????? #whitedressgreenjacket

Henkilön lukedonald (@lukedonald) jakama julkaisu 30. 07ta 2017 klo 10.34 PDT

 

Pool party time! 8 hours later and still standing/ swimming!!!! ??????‍♀️?#whitedressgreenjacket

Henkilön Lee Westwood (@westwood_lee) jakama julkaisu 30. 07ta 2017 klo 12.43 PDT

 

Etsi luettavaa