Hyppää sisältöön

Sergio Garcian törkeä käytös johti diskaukseen – tuhosi turhautuneena viheriöitä

Sergio Garcia diskattiin Saudi Arabiassa huonon käytöksen johdosta.

Sergio Garcia ei tainnut olla tyytyväinen Royal Greens G&CC griineihin, sillä lauantaina tunteet kuohuivat yli ja Garcian todettiin vahingoittaneen griinejä putterilla suutuspäissään. Seurauksena oli kierroksen jälkeinen diskaus. 

Tapaus on tiettävästi ensimmäinen European Tourilla, jossa kentän vahingoittaminen on johtanut diskaukseen. Sergion toimintaa voidaan siis pitää vakavana.

”Kunnioitan diskauspäätöstäni. Turhautuneena vahingoitin muutamaa viheriötä, mistä pyydän anteeksi ja olen kertonut pelikavereilleni, etten toii enää samalla tavalla koskaan”, Sergio kertoi European Tourin tiedotteessa.

Sergion tunteenpurkaukset olivat yleisempiä nuorempana, mutta avioliiton ja Masters Tournamentin voiton jälkeen mies on rauhoittunut kentällä. 

Garcia on heitellyt ja potkinut kentällä kenkäänsä, heittänyt mailansa vesiesteeseen ja ehkä kaikista törkein temppu varsinkin kanssapelaajia kohtaan oli se, kun Garcia sylkäisi kuppiin suutuspäissäään.

Saudi-Arabiassa Sergion hermostumiseen vaikutti varmasti heikko puttipeli. Garcian puttaaminen on ollut kehnoa tänä vuonna. Griineillä hän on European Tourin tilastoissa lähes kaksi lyöntiä huonompi (31) kierrosta kohden kuin kaudella 2018 (29,18).

Etsi luettavaa