Hyppää sisältöön

Sellaista ilotulitusta, että selostajakin häkeltyi – katso Matildan kierroksen parhaat palat

Matilda Castrén tuuletti voittoa sunnuntaina Daly Cityssä Kaliforniassa.

Matilda Castrén teki pelikentältä selostuskoppiin siirtyneeseen Morgan Presseliin vaikutuksen huikealla pelillään. Major-voittajalla oli loppua sanat, kun Matilda nakutteli lähestymisiään lipulle.

Matilda Castrénin päätöskierros LPGA Mediaheal Championshipisissä oli täyttä ilotulitusta. 26-vuotias suomalainen pelasi päätöskierroksen tulokseen 65 (-7) nousten yhteistulokseen -14, mikä takasi kahden lyönnin marginaalin toiseksi sijoittuneeseen Min Lee’hin.

Kaksikko oli omalla kymmenluvullaan, sillä kolmatta sijaa jaettiin tuloksella -8.

Castrén lähti päätöspäivään kaksi lyöntiä Leetä perässä eli kiersi Lake Merced Golf Clubin sunnuntaina neljä lyöntiä paremmin kuin pahin kilpakumppaninsa.

Päätöskierroksella Castrén löi kosolti hyviä lyöntejä. Esimerkiksi alun kolme ensimmäistä lähestymislyöntiä saivat golfin näyttämään helpolta kuin heinänteon.

”Nämä ovat parhaat lyönnit kisan alussa, jotka olen koskaan nähnyt”, sanoi hiljattain selostamoon siirtynyt huippupelaaja Morgan Pressel.

Ja Pressel, 32,  on nähnyt paljon. Hän on entinen major-voittaja, joka uudesta roolistaan huolimatta ei ole lopettanut vielä pelaajauraansakaan.

Kun Castrén jatkoi loistavia esityksiään viidennellä reiällä lyömällä kakkoslyönnin aivan lipun viereen, Pressel häkeltyi entisestään.

”Minulla ei ole sanoja, tämä on niin vakuuttavaa”, hän jatkoi.

Alla video Matildan päätöskierroksen parhaista paloista. Olkaa hyvä ja nauttikaa:

Tulospalvelu

LPGA-kiertue on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplaystä

Etsi luettavaa