Hyppää sisältöön

Seitsemän birdien kierros – Kahlos täräytti päivän parhaan Tanskassa

Juuso Kahlos selvitti tänään cutin Challenge Tourilla neljännen kerran urallaan.

Kolme suomalaista jatkaa kahdelle viimeiselle kierrokselle Challenge Tourin kisassa Tanskassa.

Juuso Kahlos pelasi päivän parhaan tuloksen Sydbank Esbjerg Challenge -kisassa. Pickala Golfia edustava Kahlos teki vaikeissa olosuhteissa peräti seitsemän birdieä. Kun bogeja syntyi kolme, muodostui Kahloksen tulokseksi neljä alle parin.

Kahloksen yhteistulos -2 (74-67) riittää tässä vaiheessa jaettuun 11:nteen sijaan, kun muutamat pelaajat pelaavat parhaillaan toista kierrostaan loppuun.

Eroa kisaa johtavaan Julien Bruniin (-7) on viisi lyöntiä, mutta kolmanteen sijaan matkaa on vain kaksi. Brun on Challenge Tourin rankingissa viidentenä. Voittamalla tämän kisan, ranskalainen varmistaisi paikan European Tourilla ensi kaudella.

27-vuotiaan toistaiseksi paras sijoitus tällä tasolla on 51:s sija, joka tuli viisi vuotta sitten Vierumäen kotikisassa. 

Kisassa mukana olleista suomalaisista seitsemästä suomalaisesta kolme läpäisi kahden kierroksen karsintaseulan. Myös Lauri Ruuska (par) ja Ilari Saulo (+1) pääsevät kahdelle viimeiselle kierrokselle hyvistä asemista.

Sen sijaan Oliver Lindellin (+7), Roope Kakon (+8), Antti Ahokkaan (+8) ja Kim Koivun (+12) tie nousi pystyyn.

Kisaa avauskierroksen jälkeen johti Italian moninkertainen ET-voittaja ja entinen teinitähti Matteo Manassero. Hän on kahden kierroksen jälkeen lyönnin Kahlosta edellä tuloksella -3 (66-73).

Aivan kaikki pelaajat eivät ole vielä ehtineet pelata kierrostaan loppuun.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa