Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : GoGolf Shop

Se tunne, kun olet maksanut TrackMan-tunnista 11 € – tsekkaa parhaat Singles’ Day -tarjoukset

Tältä tuntuu pelata tunti TrackManissa yhdellätoista eurolla.

GoGolf Shop on golfpelituotteiden kauppa numero yksi, ja kauppa numero yksi on tietysti mukana myös Singles Dayn -kampanjassa. Poimimme tähän kuusi mielenkiintoista tarjousta kampanjasta.

10+1 simulaattorituntia

GoGolf Loungen supertarjous Singel’s Daynä on 10 kerran kortti + ylimääräinen tunti kaupan päälle hintaan 279 € (norm. 385 €). Voit pelata kierroksen, hioa svingiä tai pelata hauskoja pelejä perheen kanssa.

Hirsalan viheriöt ovat tunnetusti huippukunnossa läpi kauden

Green fee + poletti 59 €

Hirsala Golf on huippukenttä keskeisellä sijainnilla. Loistavasta kunnostaan tunnetulle kentälle kannattaa nyt hankkia kierros tarjoushintaan 59 € (norm. 83 €)

Neljä kierrosta 111 €:lla

Jos haluat pelata eri kentillä ja satunnaisemmin, tämä paketti on sinulle. Saat nimittäin 111 eurolla neljä green feetä, jotka voit käyttää Hills by GoGolfissa tai Kurk Golfissa. Yhden kierroksen hinnaksi tulee alle 30 euroa!

Hanki edullinen pelioikeus

Miksi ostaa pelioikeus ensi vuodeksi jo syksyllä? No siksi, että saat sen nyt edullisempaan hintaan. Esimerkiksi pelioikeus Hills by GoGolfiin ja Kurk Golfiin hintaan 779 € tai Vuosaari Linksiin 1029 €.

Kehity kuukaudessa 111 €:lla

Miltä kuulostaa yksityistunti GoGolf-valmentaja Milla Harolta ja kuukausi harjoittelua GoGolf Lounge Espoon lyöntipaikoilla ja lähipelialueella? Hyvältä tietenkin, kun hinta on vain 111 euroa.

TrackMan-tunti 11 €:lla

Jos et ole vielä kokeillut supersuosittua TrackMan-simulaattoria, hinta ei nyt ainakaan muodostu esteeksi, sillä 11 eurolla voit hankkia tunnin GoGolf Loungen TrackMan-simulaattorista arkisin klo 16:een mennessä.

Etsi luettavaa