Hyppää sisältöön

Scottie Scheffler johtaa kotikaupungissaan Dallasissa – voitto nostaisi maailmanlistan kärkeen

Scottoie Scheffler on voittanut kaksi kalenterivuoden kisoistaaan, ja ollut muissa seitsemässä sijoilla 2-12. Tasaisempaa pelaajaa on tähdistä turha lähteä hakemaan. Kuva: Getty Images

Scotttie Scheffler on pelannut ensimmäistä kertaa urallaan kaksi ensimmäistä kierrosta PGA Tourilla tuloksin 64-64,-14. Kaasu on pidettävä pohjassa myös viikonloppuna, edellisvuonna sunnuntain parhaat tulokset olivat 61 ja 63.

Scottie Scheffler on voittanut kuluvalla kaudella kaksi kisaa, Phoenix Openin ja Players Championshipin. Molempien tapahtumien jälkeen hän on noussut maailmanlistan ykköseksi.

Sama porkkana on tarjolla myös viikonloppuna. Mahdollisuuksia lisää se, että Texasin kisan rivistöstä ovat poissa niin Jon Rahm, Rory McIlroy, kuin myös rannevamman johdosta toinen Teksasin kultapoika Jordan Spieth.

Scheffler ei vielä Byron Nelsonin nimeä kantavaa kisaa ole voittanut. Edellisvuonna hän putosi kärkitaistosta sijalle 15:s.

Tulos 69,-2. Päivän parhaat tulokset kirikierroksella olivat 61 ja 63.

Keväällä 2014 University of Texasissa Longhornsin riveissä pelannut Scheffler pääsi jatkoon AT&T Byron Nelsonissa,, teki holarin ja amatööristatuksella oli tuloslistalla 22.

”Haluan voittaa paljon kilpailuja. Tämä pelataan kotikaupungissani. Ykköstilan saavuttaminen olisi todella hauskaa, sillä yleisö on puolellani”, Scheffler tunnelmoi.

”En silti voi ottaa liikaa paineita menestymisestä. Pistän parhaani peliin ja katson mihin se riittää.

AT&T Byron Nelsonin jälkeen seuraavalla viiikolla pelataan PGA Championship, josta Scheffer hyvin yllättäen karsiutui kaudella 2022.

Discovery+ ja Eurosport 2 näyttävät kilpaiilun suorana molempina viiikonlopun päivinä.

Kärkikolmikko Scottie Scheffler-Mackenzie Hughes-Ryan Palmer lähtee kierrokselleen kello 19.15

Tulospalvelu

Etsi luettavaa