Hyppää sisältöön

Sawgrassin 17. reikä tarjoaa huikeaa draamaa

Tällä viikolla pelataan The Players Championship

Tällä viikolla pelataan kauden The Players Championship kuuluisalla Sawgrassin kentällä. Monen pelaajan unelma voitosta on kariutunut 17. reiän saariviheriölle. Toisaalta lyhyt reikä on tarjonnut myös hienoja onnistumisia ja hauskoja sattumia, joista moni on tarttunut myös videolle.

Rickie Fowlerin huikea voitto

Viime vuonna The Players Championship -kilpailu meni kolmen miehen uusintaan, johon pääsivät Rickie Fowlerin lisäksi Sergio Garcia ja Kevin Kisner. Kilpailussa pelataan ensin kolmen reiän uusinta. Sen jälkeen jatketaan sudden death -meiningillä. Garcia putosi pelistä kolmen reiän jälkeen ja äkkikuolemaan jatkoivat Kisner ja Fowler. Fowler ei antanut vaikean reiän paikan häiritä, vaan löi pallon lipulle, puttasi sisään ja otti uransa toisen voiton PGA Tourilla.

Sergio Garcian seiska

Kolme vuotta sitten Sergio Garcia oli niin ikään voittotaistelussa mukana. Hän halusi kovasti tavoittaa kisan johdossa olleen Tiger Woodsin, mutta siihen vaadittiin birdietä. Siksi Garcia lähti rohkeasti lyömään palloa lipulle, joka sijaitsi aivan viheriön oikeassa reunassa, kuten päätöspäivänä on tapana. Lopulta tuloskorttiin merkattiin seiska. Woods voitti ja Garcia putosi kahdeksanneksi.

Pallon voi upottaa veteen näinkin

Tätä lokkia häiritsi selvästi viheriölle päätynyt pallo. Se nappasi valkoisen pyörylän suuhunsa ja lähti viemään sitä pois, mutta jo lennon kiihdytysvaiheessa leuat löystyivät ja pallo plumpsahti.

Fred Couplesin hole-in-three

Vuonna 1999 Fred Couplesilla teki tiukkaa päästä cutista läpi. Avauslyönnin jälkeen tilanne muuttui entistä tukalammaksi, sillä reikä näytti jälleen kerran vaativan omansa, vaan kuinkas sitten kävikään.

 

Etsi luettavaa