Hyppää sisältöön

Sattuu sitä paremmissakin piireissä – näin syntyi Si Woo Kim 13 lyönnin tulos par 3 -reiällä

Si Woo Kim teki suurimman tuloksen par 3 -reiällä tavallisessa PGA Tourin kilpailussa sitten vuoden 1983.

Si Woo Kim käytti yhteen reikään 13 lyöntiä. Maailmanlistan 53:s ei meinannut millään osua TPC Southwind -kentän 11. reiän saariviheriöön.

Etelä-Korean Si Woo Kim teki eilen kyseenalaista historiaa PGA Tourilla, kun hän kirjautti korttiinsa tuloksen 13 melkoisen seikkailun jälkeen yöllä päättyneessä WGC – FedEx St. Jude Invitational -kisassa.

Viimeiseksi kisassa jäänyt Kim löi pallon veteen peräti viisi kertaa, ennen kuin hän sai sen pysymään kuivalla maalla. 11. reikä on lyhyehkö (noin 140 m) par 3 -reikä, jossa on saariviheriö.

Tuulisessa säässä Kimin pallot hakeutuivat oikealle veteen yksi toisensa perään. Tässä animaatio Si Woo Kimin seikkailuista.

Kimin tulos on heikoin PGA Tourilla par 3 -rei’illä sitten vuoden 1983, jos mukaan ei lasketa majoreita.

Korealaisen kunniaksi on sanottava se, että moni olisi laskenut tuollaisen tuloksen jälkeen lekkeriksi, mutta Kim taisteli seitsemän viimeisestä reikää kaksi alle parin.

Kim ei ollut ainoa, joka sortui virheisiin 11. reiällä. Voitosta taistelleiden Bryson DeChambeaun ja Harris Englishin kilpailu kääntyi alamäkeen samalla reiällä sen jälkeen, kun he olivat lyöneet avauksensa veteen.

Voittoon pelasi lopulta Meksikon Abraham Ancer.

Tulospalvelu

European Tour ja WGC-kilpailut on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplay -palvelussa.

Etsi luettavaa