Hyppää sisältöön

Sanna Nuutisen vahva ote pitää Los Angelesissa – myös Matilda Castren jatkoon

Sanna Nuutinen oli San Diegossa 42. Viikonloppuna hänellä on erinomaiset mahdollisuudet parantaa ennätystään USA:ssa pelattavissa LPGA:n kisoissa. KUVA: GETTY IMAGES

Sanna Nuutinen (71-70,-1) on ennen kahta viimeistä kierrosta 19:s, kuusi lyöntiä Jin Young Kota jäljessä. Matilda Castren (74-71,+3) selvisi viikonlopun peleihin viimeisten joukossa.

Korean ja koko maailman ykköspelaaja Jin Young Ko, sekä Matilda Castrenin kanssa kaksi kierrostaan pelannut Japanin Nasa Hataoka johtavat Los Angeles Openia tuloksella -7.

Ko oli perjantain tähti parannettuaan avauspäivän tulostaan seitsemällä (71-64,-7). Korealainen lyöntikone osui väylään kaikilla avauksillaan, viheriöihinkin oikealla lyöntimäärällä 16 kertaa.

Kärkiviisikossa on neljä aasialaistaustaista pelaajaa sekä Australalian Hannah Green.

Nuutisella mainio startti USA:n kisoissa

Torstaina Sanna Nuutinen teki neljä birdietään kierroksen alussa ja lopussa. Perjantaina ulosmenossa syntyi parista poiketen vain yksi bogey.

Toisella puoliskolla Nuutinen tulitti neljän reiän jaksoon kolme birdietä, näiden väliin viimeiseksi jääneen toisen bogeynsa.

Hänen tuloksensa 70,-1 oli kaksi lyöntiä parempi kuin torstaina loistaneen Tanskan Emily Kristene Pedersenin.

Nuutinen on saanut todella hyvän startin uransa ensimmäisiin LPGA:n kisoihin valtameren takana. Ensimmäisessä hän oli 42:s, nyt sijaluku on 19.

Avauspäivän jälkeen cut-rajan takana ollut Matilda Castren 74-71,+3) on tehnyt kahteen kierrokseen Nuutisen kansssa saman määrän birdejä, seitsemän.

Bogeja on kortissa samassa jaksossa peräti kymmenen, joka sysäsi hänet jo torstaina taistelemaan jatkopaikasta.

Sijaluvuksi tuli 60:s, jota hän jakaa 16:n muun pelaajan kanssa. Eroa kärkeen on kymmenen lyöntiä, kärkikymmenikköön kuitenkin vain viisi.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa