Hyppää sisältöön

Sanna Nuutisen vahva kenttäpeli sai tukea putterista: ”Upotin putteja enemmän kuin kahteen kuukauteen”

Sanna Nuutinen on ollut tyytyväinen molempiin kierrostuloksiinsa  Royal Greens Golf & Country Clubilla

Sanna Nuutinen (71-65,-8) piti jalat tiukasti maassa noustuaan LET:n miljoonan dollarin kisan johtoon Saudi-Arabian Jeddahissa.

Sanna Nuutiselle avautuu jälleen kerran viikonloppuna mahdollisuus saavuttaa LET:lta vielä puuttuva ykköstila. Haaste on huomattavasti normikisaa kovempi, sillä tajaa-ajajikseen hän tulee saamaan  muun muassa entisen maailmanlistan ykkösen Lydia Kon sekä kuluvalla kaudella majorin voittoa juhlineet Minjee Leen ja Anna Nordqvistin. Muitakin uhkaajia on kentällä, jossa viikonloppuna kärkiryhmissä pelaaminen tuleee olemaan kahden ensimmäisen päivän tapaa edellä kulkevia vaikeampaa.

Nuutinen (-8) johtaa edelleen kisaa, kun iltapäivän pelaajilla on osa kierrosta pelaamatta. Lyönnin päässä hänestä ovat Lydia Ko (-7) sekä Caroline Hedwall, (-7). Ruotsin  Linnea Ström  (-6) on kolmas, joka vielä perjantaina kykenee suistamaan Nuutisen kärkipaikalta.

”Olen erittäin tyytyväinen molempiin kierroksiini. Lyön palloa hyvin. Täällä on todellakin eroa kuin yöllä ja päivällä sen suhteen, pelaako kierroksensa aamulla vai iltapäivällä. Tuuli on suurin ero, iltapäivällä se puhaltaa vahvasti.”

”Perjantain kierroksella onnistuin upottamaan enemmän putteja kuin mitä olen onnistunutt yhteensä tekemään kahden edellisen kuukauden aikana. Paikalleen ei saa nyt jäädä. Pyrin olemaan joka päivä edellistä parempi, siksi lähden taas treenaamaan”, edellisvuonna sijaluvulle 26:s 12 lyöntiä voittaja Emily Kristen Pederesenille hävinnyt Nuutinen summasi ajatuksensa.

Tulospalvelu
 

Etsi luettavaa