Hyppää sisältöön

Sanna Nuutisen seitsemän kisan putki päättyi kuudenteen sijaan Sveitsissä

Sanna Nuutinen teki vahvan nousun Saudi-Arabian kiisan toisena päivänä

Tia Koivisto johtaa Let Access Seriesin pistelistaa ennen Nuutista . Haastajakiertueella sekä LET:lla on kaksi kilpailua jäljellä.

Lavaux Ladies Open päättyi kolmen naisen uusinnassa ranskalaisen amatöörin Agethe Laissen voittoon. Kauden ensimmäisen Letas-kiertueen kisansa muutama viikko sitten voittanut Sanna Nuutinen oli nyt kuudes neljä lyöntiä uusintaan yltäneille jääneenä. 

Tiia Koivisto joka avasi Let Access Seriesilla voittotilinsä edellisviikolla Tsekissä, oli 11:s. Kolmen pelaamansa kisan jälkeen Koivisto johtaa pistelistaa, Nuutinen on toisena. Kaksi viimeistä kisaa pelataaan Espanjassa lokakuun toisella puoliskolla.

Sanna Nuutinen on raatanut LET:lla ja Let Access Seriesilla peräti seitsemän perättäisen viikon ajan.  Urakka käynnistyi kahdella megaisolla tapahtumalla. Scottish Openissa Nuutinen oli 48:s, Women´Openissa hän karsiutui.  LET:lla hän oli jakson aikana kahdesti peräkkäin kolmas, niiden välissä helsinkiläinen voitti Let Access Seriesilla ja nyt kuudes karsiuduttuaaan LET:lla sitä ennen Ranskassa.

LET:n pistalistalla Nuutinen on ennen Dubain ja Espanjan viimeisiä  kisoja nyt yhdeksäs, haastaajakiertueella siis toinen.

Tulokset Let Accesss Series, Sveitsi

Pistelista, Let Access Series

Etsi luettavaa