Hyppää sisältöön

Sanna Nuutisen peli kulkee taas – kaksi suomalaista jatkoon Keniassa

Sanna Nuutisella on jälleen syytä hymyyn. KUVA: MARK RUNNACLES / LET

Sanna Nuutinen näyttäisi tehneen paluun omalle tasolleen heikosti sujuneen viime kauden jälkeen.

Sanna Nuutinen on aloittanut Magical Kenya Ladies Openin loistavasti, semminkin kun kahden ensimmäisen kierroksen suorituksia vertaa edellisen vuoden esityksiin.

Nuutinen, joka menetti viime kauden päätteeksi pelioikeuden sekä LPGA:lle että LET:lle, on kahden kierroksen jälkeen parhaana suomalaisena seitsemäntenä. Viime vuonna hän ei sijoittunut Ladies European Tourilla kertaakaan kymmenen parhaan joukkoon. Toissa vuonna top 10 -sijoituksia tuli senkin edestä: seitsemän.

Toissa vuoden ranking-nelonen on kahdeksan lyöntiä kärjessä olevaa Intian Adati Ashokia perässä. Toiseen sijaan on kuitenkin vain kolme lyöntiä eroa ja kierroksia vielä kaksi jäljellä.

Nuutinen pelasi ensimmäisen kierroksen Vipingo Ridgen kentällä (par 73) yhden yli ja toisen kaksi alle. Tänään suomalaisen kierros sisälsi neljä birdieä ja kaksi bogia.Yhteistulos on yksi alle parin, ja samassa tuloksessa on viisi muuta pelaajaa.

Kelpo asemissa on myös Noora Komulainen, joka on selvittänyt molemmat kierrokset 74 lyönnillä. Tulos kaksi yli parin riittää kierroksen puolivälissä jaettuun 21. sijaan.

Valitettavasti Tiia Koivisto (+10), Niina Liias (+12) ja Ursula Wikström (+18) putosivat jatkosta. Cut-raja kauden avauskisassa oli +9.

Kilpailu päättyy sunnuntaina.

TULOSPALVELUT
TARJOAA

LAdies European TOur

Aramco Team Series, Singapore
Tiia Koivisto, Ursula Wikström

DP WORLD TOUR

SDC Championship
Mikko Korhonen, Kalle Samooja, Tapio Pulkkanen, Sami Välimäki

ASIAN TOUR

DGC Open

LIV GOLF

LIV Golf, Tucson

PRO GOLF TOUR

Red Sea Egyptian Classic
Lassi Burman, Alex Hietala, Matias Rantala

PGA TOUR LATINoAMERICA

Termas De Rio Hondo Invitational
Toni Hakula

PGA Tour CHAMPIONS

Hoag Classic

Etsi luettavaa