Hyppää sisältöön

Sanna Nuutisen peli kulkee Los Angelesissa: ”Yleisöä on paljon, tunnelma sellainen kuin urheilutapahtumassa kuuluukin olla”

Sanna Nuutisella ja caddie Daniel Da Silvalla oli upea lopetus USA:n kilpailumatkalle. KUVA: LET

Sanna Nuutinen (71-70-70,-2) on ennen viimeistä kierrosta Los Angeles Openissa 14:s. Matilda Castren (74-71-68,par) kipusi sijalle 35.

Japanin Nasa Hataoka (-11) karkasi kolmantena päivänä neljän lyönnin johtoon iskettyään tauluun Wilshire Country Clubilla tuloksen 67,-4.

Yllätykselliseksi Hataokan johdon tekee se, että hän lähti kolmannelle kierrokselle pelikaverinaan maailmanlistan ykkönen Jin Young Ko.

Parivaljakko pelasi 16 ensimmäistä reikää varsin tasaisesti, kunnes Ko teki pienen epäonnen saattelemana 17:lla tupla-parin, kahdeksikon, jääden ennen viimeistä kierrosta peräti viiden lyönnin päähän 23-vuotiaasta japanilaisesta.

Sanna Nuutisella huippputilastot

Kisan puolivälissä lyönnin päässä kymmenennestä sijasta ollut Sanna Nuutinen pelasi lauantain perustilastojen perusteella ennätyksellisen hyvin. Hän missasi avauksissa vain yhden väylän, viheriöosumissa 17/18 tilanne oli sama.

Kahdeksannella Nuutinen teki päivän toisen birdiensä nousten yhdeksänneksi. Sisääntulosssa juhlat loppuivat jatkuvista viheriösumista huolimatta. Parien lisäksi korttiin tuli yksi bogey.

Puttien määrä 34 kertoo siitä, että parempaankin olisi ollut edellytyksiä. Sijaluku on 14:s ja paikka kymmenen joukossa uran toisessa USA:ssa pelattavassa LPGA:n kisassa on täysin omissa käsissä.

Kisaa johtavaan Hataokaan eroa on yhdeksän lyöntiä, kolmanteen tilaan neljä, ja yhdeksättä sijaa jakaviin vain yksi lyönti.

”Tällä kentällä pitää osata pelata palloa fiksuihin paikkoihin.”

”Kiva on päästä kohentamaan asemia. Yleisöä riittää ja tunnelma on hyvä, juuri sellainen kuin urheilutapahtumissa kuuluukin olla”, Nuutinen iloitsi perjantain jälkeen tunnelmiaan.

Odotuksia Nuutisen menestykselle sunnuntaina lisäävät hänen lauantain loistavat perustilastonsa, sekä bogien laskeva määrä kierroksittain (4-2-1)

Matilda Castren karsi bogeyt kortistaan

Matilda Castren on noussut vaatimattoman startin jälkeen jo sijalle 35. KUVA: PETRI TIMONEN

Matilda Castren (74-71-68, par) tuhri kahtena ensimmäisenä päivänä mahdollisuuksiaan tekemällä yhteensä kymmenen bogia.

Lauantaina kierroksen alkupäässä tulleet birdiet nostivat häntä nopeasti kohden keskiryhmää. Sijaluku oli 20:n kieppeillä ennen viimeisen reiän bogia, joka oli päivän toinen.


MAINOS. DP World Tour ja LPGA on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplaystä. Tästä palveluun >>

Viisi birdietä toivat tuloksen 68,-3 joka jäi vain kahden lyönnin päähän päivän parhaasta.

Viimeiselle kierrokselle Castren lähtee kolmen lyönnin päässä yhdeksännestä sijasta.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa