Hyppää sisältöön

Sanna Nuutiselle katkera karsiutuminen – Ursula Wikström loisti Skotlannissa

Sanna Nuutinen saa vapaan viikonlopun rakentaakseen virettä torstaina käynnistyvään Women´s Openiin

Ursula Wikströmin (74-70,par) perjantain tulos oli päivän yhdeksänneksi paras. Sanna Nuutinen joutui viikonlopuksi vapaalle tehtyään 17:lla tuplaparin

Ariya Jutanugarn (69-66,-9) on kolmen lyönnin johdossa LET:n ja LPGA:n yhteiskisassa Skotlannissa. Entinen maailmanlistan ykkönen on pelannut erittäin epätasaisesti viimeiset viikot kilpailujen sisällä. Women´s Openin majoreista voittanut thaimaalainen viihtyy links-kentillä ja hakee meneillään olevasta kisasta itseluottamusta Carnoustiessa seuraavalla viikolla käytävään kisaan.

Ursula Wikström oli päivän suomalaisnimi. 70:n lyönnin alittajia Dumbarnie Linksillä oli vain kahdeksan. 16:lla eaglen tehnyt Wikströmi teki tuloksellaan 70 kovat nousut tuloslistalla 35:ksi. Wikström on pelannut vahvaa kautta LET:lla, kärkinä kakkostilat Italiasta ja Turun Gant Ladies Openista.

Ursula Wikström hilasi itsensä hienosti cut-rajan oikealle puolelle

Ursula Wikström hilasi itsensä hienosti cut-rajan oikealle puolelle

LADIES EUROPEAN TOUR, Tristan Jones

Sanna Nuutisen (72-78,+6) peli lähti perjantaina jo alkureiíltä väärään suuntaan. Hän oli jo viiden reäiän jälkeen kolme yli. Kolme birdietä ja yksi bogey palauttivat hänet ennen kahta viimeistä reikää tulokseen +1, jossa oli vielä yksi lyönti puskuria jatkopaikan saavuttamiselle. 17:lla hän teki kuitenkin katastrofaalisen tuplaparin, viimeiselle bogin ja karsiutui neljän lyönnin marginaalilla.

Epäonnistuminen Solheim Cupin karsinnassa toiseksi viimeisessä kisassa saattaa pudottaa hänet jo sunnuntain jälkeen suoran paikan haasteotteluun tuovalta toiselta sijalta (Let:n pistelista).
Women´s Openisssa Nuutisella on vielä mahdollisuuus toinen sija listalla saavuttaa, mutta näillä näkymin hänen pitäisi Carnoustiessa lisätä pistetiliaään sijoittumalla 20:n ensimmäisen joukkoon.
Käytännössä on edelleen mahdollista myös se, että Nuutinen säilyttää paikkansa kakkosena vaikka ei pisteitä myöskään seuraavalla viikolla ansaitsisi.

Kisan kolmas suomalainen Tiia Koivisto (77-76,+9) karsiutui seitsemän lyönnin marginaalilla.

Ursula Wikström lähtee kierrokselleen kello 11.52.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa