Hyppää sisältöön

Sanna Nuutisella, Ursula Wikströmillä ja Tiia Koivistolla vahva päivä Saudi-Arabiassa

Sanna Nuutinen oli edelliskauden Women´s Openissa ennen viimeistä päivää suomalaisittain historiallisesti neljäntenä

Lydia Ko (-67,-5) otti oman paikkansa kärjestä ennen kolmea viimeistä kierrosta. Edellisviikon Dubain kisan voittanut Bronte Law teki hole-in-onen eikä yksikään pelaajista tai caddeista huomannut sitä!

Royal Greens Golf & Country Club ei ollut Aramco Saudi Ladies Intenationalin avauspäivänä helppo rasti LET:n parhaimmistolle ja muutamalle kutsutulle megatähdelle. 
Vain reilu neljäsosa pelaajista (28) selvitti kentän alle parin, näiden joukossa tuloksen 71,-1 tehneet Sanna Nuutinen, Ursula Wikström ja Tiia Koivisto
Sijaluku on hienosti 13.

Kolme kierrosta ennen kisan loppua etenkin Nuutisen ja Koiviston asetelmat ovat erinomaiset, heille on perjantaina tarjolla aamustarteissa tuulen osalta ennusteen mukaan keveyemmät olosuhteet.
Kolmikon birdiemäärä  kertoo paljon kierroksen luonteesta. Koivisto (4) osui useimmin, Wiksrömin (4) ja Nuutisen lukuja (2) voidaan pitää alhaisina. Heillä kaikilla oli bogeja yksi brdiemääräänsä vähemmän.

Lydia Ko on kuluvalla kaudella voittanut kerran LPGA:lla ja napannut olympialaisista pronssia

Lydia Ko on kuluvalla kaudella voittanut kerran LPGA:lla ja napannut olympialaisista pronssia

LADIES EUROPEAN TOUR

Lydia Ko aloitti LPGA:n vieraista parhaiten tuloksella 67,-5 yhdessä Carlota Cigandan kanssa.  Ensimmäistä keraa Saudi-Arabiassa kilpaileva Ko selvisi yhdellä bogilla takoen päivän aikana kuusi birdietä.
Kauden toista kilpailuaan vauvankasvatuksen  ohessa pelaava Noora Komulainen  73,+1  (40.) on tukevasti cut-rajan oikealla puolella, Elina Nummenpää (+3) ja Krista Bakker (+4) niukasti sen alla.

Päivän merkillisimmässä videosssa kamera zoomaa kolmannella reiällä (152 metriä) Brontel Lawta. Dubain kisan voittaja tekee holarin, mutta esteettömästä näkymästä huolimatta kukaan ryhmässä ei huomaa sitä. Eikä videon perusteella auringonhäikäisykään ole tilannetta vaikeuttamassa.

Law teki tehtaili holarin lisäksi viisi birdietä, mutta tuplan ja kolmen bogin johdosta on kolme lyöntiä kärjestä.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa