Hyppää sisältöön

Sanna Nuutinen viihtyy Krstianstadissa: ”Upea kenttä, pelaaminen on helppoa”

Sanna Nuutisella on 54 reikää aikaa  tavoittaa edellään olevat seitsemän pelaajaa

Sanna Nuutinen ja Krista Bakker (-2) jakavat LET:n kisassa ensimmäisen päivän jälkeen kahdeksatta sijaa.

Walesin Chloe Williams (-6) on yllätyksellisessä johdossa Creekhouse Ladies Openissa avauskierroksen jälkeen. Heti hänen takaansa toiselta sijalta löytyvä Race to Costa del Sol -listan ykkönen ja kakkonen, Atthaya Thitiikul sekä Stephanie Kyriacou kaksi lyöntiä heikommalla tuloksella. 

Kärkikymmenikköön itsensä pelasivat myös  ensimmäistä voittoaan pääkiertueella metsästävä  pistelistan kolmas, Sanna Nuutinen (-2) sekä yllättäjänä Krista Bakker (-2) , jotka jakavat kahdeksatta sijaa. 

Bakker ei välivuoden (2020) jälkeen ole päässyt vielä odotettuun tuloskuntoon. Kauden paras sijoitus (21.) sekä suurin shekki (2850 €) ovat Gant Openista, sijoitus pistelistalla vaatimattomasti 79.

Creekhouse Ladies Openissa palkintopottii on muhkeasti 400 000 euroa, joten neljän kierroksen mittaisesa kisassa jaetaan käytännössä kahden ”normikisan” verran euroja.

Sanna Nuutinen viesitteli jo harjoituskierroksiensa jälkeen kenttää ja klubia. Sama oli sanoma myös avauspäivän jälkeen.
”Pelaaminen oli helppoa, osuin väyliin ja viheiriöihin, kenttä on upea”, hän toisteli.

Edellisen viikon (Skaftö Open) kisakenttään nähden mitaa on 950 metriä enemmän (5766 m), joten eroja kärkipään ja keskikastin välille on neljän päivän aikana luvassa.

Suomalaisten tulokset torstaina:

  • Sanna Nuutinen ja Krista Bakker 70,-2 (8.)
  • Elina Nummenpää 73,+1 (26.)
  • Ursula WIkström 74, +2 (42.)
  • Tiia Koivisto 77,+5 (78.)
  • Karina Kukkonen 79,+7 (102.)

Sanna Nuutinen lähtee perjantaina toiselle kierrokselleen kello 15.18 Suomen aikaa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa