Hyppää sisältöön

Sanna Nuutinen tavoittelee menestystä Saksasta – Ruutu+ näyttää suorana neljä päivää

Upean nousun LET:n tähtipelaajien joukkoon kausilla 2020-2021 tehnyt Sanna Nuutinen on sisukkaasti etsinyt pitkään kateissa olevaa tuloskuntoaan KUVA:LET

German Mastersissa on mukana kahdeksan suomalaista, Saksan parhaimmisto, sekä LET:n kuningattaren tittelistä tässä vaiheessa taisteleva parivaljakko Maja Stark ja Linn Grant.

Ladies European Tourilla riittää läpi kesän ohjelmaa käytännössä ilman taukoa.

Torstaina käynnistyy Brandenburgissa, Saksan koillisosassa Golf & Country Club Seddiner See -kentällä 72-reikäinen ja 300 000 euron palkintopotin tarjoava kisa, German Masters.

Kilpailua pelattiin Englannissa British Mastersina vuosina 2000-2015. Seuraavalla kaudella se järjestettiin Saksan Dussseldorfissa.

Useimmat olivat kilpailun jo unohtaneet, sillä viiden vuoden jaksossa 2017-2021 sitä ei pelattu.

Linn Grant suosikkina

Brandenburgissa sijaitseva Golf & Country Club Seddiner See kerää varsin vahva kattauksen LET:n eturivin pelaajia.

Maja Stark (vas.) voitti kisan kakkosen Linn Grantin neljälllä lyönnillä
Maja Stark(vas.) ja Linn Grant kirittivät toisiaan loppukesästä 2021 Ruotsin LET-kisassa, jossa Stark oli vahvempi. KUVA: LET

Pistelistan ykkönen Maja Stark, sekä toisena oleva, miesten pääkiertueen tähdet Halmstadissa kukistanut Linn Grant keräävät varmuudella eniten huomiota ja väkeä emäntämaan Olivia Cowanin kanssa pelatessaan.

Grant olisi voinut kuluvalla kaudella pelata Sanna Nuutisen tavoin LPGA:lla ja LET:lla , sillä hänellä on rajoitetun pelioikeuden tarjoava pelioikeus naisten kiertueista suurimmalle.

Grant on kuitenkin hakenut toistaiseksi vauhtia LET:lta. Voittoja on kalenterivuoden alusta tullut kolme.

Sanna Nuutisen peli hakee uomiaan

Sanna Nuutinen ei ole saanut viimeisten viikkojen aikana parastaan esiin.

Neljä edellistä kisaa ovat päättyneet karsiutumiseen, joka on ennätyksellisen heikko ja pisin MC-putki helsinkiläiselle pääkiertueilla.

Amatööri Ratchanon Chantananuwat (vas.) pelaa torstaista lauantaihin Portlandissa LIV Golfin kisaa, Sanna Nuutinen tähyää menestystä Saksassa.
KUVA: LET

Tätä ennen hän oli sijoittunut 12:ksi LPGA:lla päästyään neljännen kerran peräkkäin jatkoon.

Kausi on naisten kiertueilla vielä ensimmäisellä puoliskollaan. Tästä huolimatta Nuutisen toivoisi saavan juonesta kiinni, sillä hän on molemmilla sijoilla, joilta ei vahvaa korttia seuraavalle kaudelle irtoa.

LET:lla sijoitus on 88:s, LPGA:lla 95:s

Kahdessa viimeisessä LPGA:n kisassa menestystoiveet ovat kaatuneet avauskierrokseen, joka vaati molemmissa tapauksissa 80 lyöntiä.

Taidot ovat varmasti tallella. Ensimmäisen 80 lyönnin startin pelattuaan hän löi toisena tauluun 66, mutta karsiutui.

Suomalaisista toinen merkitty pelaaja on luonnollisesti toukokuussa voittanut Tiia Koivisto, joka sairasteli kesäkuun puolivälissä, ja joutui jättämään yhden kisan väliin.

Edellisten lisäksi German Mastersista menestystä hakevat Ursula Wikström, Noora Komulainen, Emily Penttilä, Emilia Tukiainen, Elina Nummenpää sekä Karina Kukkonen.

Ruutu+ näyttää kisan suorana

German Masters kuuluu LET:lla kisoihin, joista tuotetaan maailmalle neljän päivän lähetykset.

Suomessa esitysoikeudet ovat maksullisella Ruutu+-palvelulla.

Lähetykset käynnistyvät torstaista sunnuntaihin kello 13.30.

Lähetysten päättymisaikoja ei ohjelmatiedoista löydy.

German Masters, lähtöajat & tulospalvelu

Etsi luettavaa