Hyppää sisältöön

Sanna Nuutinen nousi johtoon Hollannissa: ”Hyvin menee, vähän reenii, fysio ja lepäämään”

Sanna Nuutinen ja tuttu juttu

Sanna Nuutinen (70-68,-6) näytti Emily Kristen Pedersenille (+1) ja Alice Heysonille (+4) pelaamisen mallia Rosendaelsche Golf Clubilla.

Sanna Nuutinen varmisti sunnuntaina paikan Evian Championshipiin LET:n pistelistan kautta. 
Keskiviikkona hän teki Hollannin kisan avauskierroksella ensimmäisellä reiällä bogeyn.
Erheet jäivät siihen, loppukierrroksella hän rakensi parien joukkoon kolme birkkua ja sai tuloksekseen 70, -2 jolla oli seitsemäs.

Torstain aamukierroksella kaava oli lähes sama. Bogey toiselle viheriölle, kierroksen loppupätkään viisi birkkua ja tulokseksi 68, -4.
Kun aamupäivän pelaajat ovat osansa tehneet, Nuutinen johtaa yhdessä Australian Stephanie Cyriacoun kanssa yhteistuloksella -6.

Johtopaikan lisäksi merkillepantavaa on pelikaverien Emily Kristen Pedersenin (+1) ja Alice Heysonin (+4) mureneminen alle oman normitasonsa. Parivaljakko on ennen kisaa Solheim Cupin pisteissä Nuutisen edellä.

”Hyvin menee, vähän reenii, fysio ja sitten lepäämään. Pitkä kisaputki meneillään, joten kehonhuoltoon ja lepoon tulee nyt kiinnitettyä erityisesti huomiota. Reenimääriä joudun vähän pudottamaan, niin jaksaa painaa”, Nuutinen viestitti kisapaikalta.

Elina Nummenpää (71-70,-3) on ollut pirteällä jalalla liikkeellä. Hän jakoi aamupäivän pelien jälkeen viidettä sijaa.
Tiia Koivisto (+2) ja Krista Bakker (+5 ) selvisivät myös jatkoon, Karina Kukkonen (+14) karsiutui selvällä marginaalilla.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa