Hyppää sisältöön

Sanna Nuutinen lähtee neljänneltä sijalta päätöspäivään Saudi-Arabiassa

Sanna Nuutinen lähtee päätöspäivään neljänneltä sijalta Saudi International -kisan yksilökilpailussa.

Sanna Nuutinen menetti kärkipaikkansa, mutta pääsee hyvistä asemista päätöskierrokselle Saudi-Arabiassa. Ursula Wikström nousi 15:nneksi huippukierroksella.

Sanna Nuutinen on Saudi Ladies Team International -kisan henkilökohtaisessa sarjassa neljännellä sijalla kahden kierroksen jälkeen. Uransa ensimmäistä Ladies European Tour -voittoa jahtaava Nuutinen on neljä lyöntiä kisaa johtavaa Luna Sobron Galmesia perässä.

Samassa yhteydessä pelataan myös joukkuekisa, jossa Nuutisen kipparoima joukkue on kaksi lyöntiä kärjestä toisena. Yksilökilpailussa palkintopotissa on 200 000 dollaria ja joukkuekilpailuissa jaetaan pelaajille 300 000 dollarin potti. Joukkueen kisassa muodostaa kolme ammattilaista ja yksi amatööri.

Eilisen jälkeen yksilökisaa tuloksella 66 (-6) johtanut Nuutinen pelasi tänään Royal Greensin kentän 72 lyönnillä ja on nyt yhteistuloksessa -6. Nuutisen korttiin merkittiin parien lisäksi viisi bogia ja viisi paria.

Kisaa johtava espanjalainen Sobron Galmes oli tänään kovassa vedossa pelaten kierroksen 65 lyönnillä. Hänen yhteistuloksensa on -10 (69-65). Toiseksi nousi LET:n rankingia suvereenisti johtava Tanskan Emily Kristin Pedersen, joka on vain lyönnin päässä kärkinaisesta.

Parhaasta suomalaistuloksesta vastasi tänään Ursula Wikström, joka nousi 15:nneksi selvitettyään kentän 67 lyönnillä. Hänen yhteistuloksensa on -2 (75-67).

Kolmen kierroksen kilpailu ratkeaa huomenna. Sen jälkeen kautta on jäljellä enää Aurinkorannikolla pelattava finaalikilpailu. Nuutisella on mahdollisuus kohentaa huomenna ranking-sijoitustaaan, joka on jo entuudestaan korkea: yhdeksäs.

Finaalikisa käynnistyy viikon päästä Guadalminan kentällä.

Tulospalvelu yksilökilpailu ja joukkuekilpailu

Etsi luettavaa