Sanna Nuutinen kovassa seurassa Scottish Openissa – kokemusta tarjolla sunnuntain kierroksella

Sanna Nuutinen saa sunnuntain kierroksella tarvittavaa kokemusta maailman huippujen kanssa kisaamisesta

Lauantaina kärjen tuntumasta sijaluvulle 63:s pudonnut Sanna Nuutinen (74-69-78,+8) saa päätöskierrokselleen kirittäjikseen Kiinan Muni Hen sekä Walesin Becky Morganin.

Suoman ykkköseksi maailmanlistalla jo edelliskaudella noussut Sanna Nuutinen valahti lauantaia tuloslistalla kolmantena päivänä 63:ksi pelattuaan tuloksen 78,+7. Perjantaina Nuutinen kiersi saman Reneissnce -kentän yhdeksän lyöntiä paremmmin (69) ollen vain kuusi lyöntiä kärjestä. Tulos oli sama, jonka kisan johtopaikkaa ennen finaalikierrosta pitävä Azahara Munoz rakensi.

Perjantaina Nuutisen kortissa oli viisi birdietä ja kaksi bogia, kolmantena päivänä birkkuja ei tullut, bogeja oli viisi ja lisäksi yksi tupla.

Sunnuntain kierrokselle Nuutinen kykenee rakentamaan itselleen tavoitteita ja mittareita. Suomalaisille naispelaajille aukeaa todella harvoin mahdollisuuksia pelata samasssa kisassa maailmanhuippujen kanssa. Osallistumiskerta LET:n ja LPGA:n yhteiskisaan Scotlannissa on hänelle uran ensimmäinen, major-kilpailujen tunnelmaa Nuutinen ei vielä ole päässyt maistamaan,

Finaalikierrokselleen Nuutinen lähtee Suomen aikaa 8.58.

Espanjan Azahara Munoz (-7) johtaa 15 lyöntiä paremmalla tuloksella. Hän saa kirittäjikseen  USA:n Stacy Lewisin (-6) sekä Jennifer Songin (-5)