Hyppää sisältöön

Sanna Nuutinen kiritti pelikaverinsa päivän parhaaseen tulokseen – heikko puttaaminen pudotti tuloslistan hännille

Takaisin LET:n kisoihin! Caddie Daniel Da Silvan ja Sanna Nuutisen yhteistyö päättyi jo aiemmin kauden aikana. Sanna Nuutinen ilmoitti Golfpisteen haastattelussa jättävänsä LPGA:n karsinnat tämän syksyn osalta väliin. KUVA: LET

Englannin Bronte Law (66,-5) nousi Sanna Nuutisen (75,+4) kanssa pelaamallaan kierroksella LPGA:n kisassa kärkikymmenikön tuntumaan. Nuutisen murheenkryyniksi muodostuivat 37 puttia kierroksen aikana.

Australian Hannah Green (-8) pitää edellispäivän tavoin kärkipaikkaa Palos Verdes Golf Clubillla Los Angelesin kupeessa ennen finaalikierrosta.

Parikseen hän saa Uuden-Seelannin Lydia Ko´n (-7).

USA:n Lexi Thompson (-5) nousi loistotuloksellaan 66,-6 jakamaan kolmatta sijaa kahdeksan muun pelaajan kanssa.

Tulosiloittelu on tuulen ja hankalien viheriöiden johdosta jäänyt vähäiseksi.

Sanna Nuutinen ja Bronte Law lähtivät eri suuntiin

Sanna Nuutinen selvitti perjantaina itsensä niukasti jatkoon tuloksin 73-71,+2. Sijaluku oli pelikaveriksi tulleeen Englannin Bronte Lawn tavoin 64.

Kolmannella kierroksella parin tiet erkanivat hämmästyttävällä tavalla.

Nuutiselle tuli lunta tupaan jo kentän kolmannella reiällä, jossa hän teki tuplabogeyn. Neljännen reiän bogeyn jälkeen saldo oli päivän osalta kolme yli parin.

Päivän ainoan birdien seitsemännellä tehtyään loppukierroksella bogeja tuli vielä kaksi lisää.

Kierrostulos 75,+4 pudotti hänet neljä päivää pelaavista viimeiseksi.

Kenttäpeli oli tilastojen valossa hyvää. Viheriöosumia oli päivän aikana peräti 14. Puttien määrä puolestaan lohduton, 37.

Perjantaina Nuutinen tarvitsi kymmenen puttia vähemmän, avauskierroksen 35 puttia eivät antaneet mahdollisuuksia hyvän tuloksen rakentamiselle.

Euroopan Solheim Cup -joukkueessa 2019 pelannut Bronte Law puolestaan oli tehokas lauantain lähestymisissä ja puttipelissä.
Viheriöosumia hänellä oli yksi vähemmän kuin Nuutisella. Ratkaiseva ero tuli puttien määrässä, joita englantilaisella oli 11 vähemmän, 26.

Law oli tulta ja tappuraa viheriöillä myös Solheim Cupissa, jossa hän oli Euroopan avainpelaajia voittamalla oman kaksinpelinsä.

Kierrostulos 66,- 6 sinkautti Law´n lähelle kärkitaistoa, vain kahden lyönnin päähän kolmannesta sijasta.

Sunnuntain kierrokselle Nuutinen lähtee ensimmäisessä parissa kello 17.55 Suomen aikaa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa