Hyppää sisältöön

Sanna Nuutinen kärkiryhmään Saudi-Arabiassa – Alice Hewson kiilasi kärkeen

Sanna Nuutiselle viimeisissä ryhmissä pelaaminen on tullut LET:lla viimeisten kolmen vuoden aikana erittäin tutuksi viikonloppuna

Sanna Nuutinen (71-65,-8) on kolmannelle kierrokselle lähtiessään toisena tuloksella 64 johtoon nousseen Alice Hewson jälkeen. Suomalaisista jatkoon selvisivät myös Tiia Koivisto, Ursula Wikström ja Noora Komulainen.

Aramco Saudi Ladies International jäi perjantaina pieneltä osalta pelaajista kesken auringon laskettua ennen laskettua hitaamman pelin johdosta. Kärkipaikkojen ja jatkoonpääsyjen osalta tilanne on selvä. 
Englannin Alice Hewson pusersi iltapäivän vaikeammassa kelissa tuloksella 64,-8 lyönnillä kisan johtoon ohi Sanna Nuutisen. Parivaljakko kohtaa toisensa ykkösen tiillä iltapäivän alkutunteina kun toinen kierros on saatu pelattua loppuun.

Alice Hewson oli edelliskaudella samassa Saudi-Arabian kisassa 33.

Alice Hewson oli edelliskaudella samassa Saudi-Arabian kisassa 33.

LADIES EUROPEAN TOUR

Hewsonilla on LET:lta kivikovia näyttöjä, vaikka otteet ovat olleet hyvinkin epätasaisia. Hän voitti 2020 Etelä-Afrikan avoimet  uransa ensimmäisessä tavallisessa LET:n kisassa. Alla oli vain kaksi majoria vuodelta 2019.
Tämän vuoden aikana Hewson hätkähdytti Ruotsin Scandinavian Mixed -kilpailussa,  jossa hän oli naisista paras ja kokonaiskisasssa kolmas. Paikkaa Solheim Cupiin ennakoitiin englantilaisell, joka kuitenkin karsinnan edetessä loppuaan kohden hyytyi pahasti.
Gant Ladies Openissa hän nousi viimeisellä kierroksella yhdeksänneksi.

Nuutinen ja Hewson saanevat kolmannnen pelaajan ryhmäänsä, sillä järjestäjät ovat lähes pakotettuja pistämään pelaajat kolmen hengen ryhmiin, myöhässä liikkeelle pääsevän kolmannen kierroksen johdosta.
Kolmatta sijaa jakavista Caroline Hedwall (-7) tullee kärkiryhmään, samassa tuloksessa ovat myös Lydia Ko ja Linnea Ström.

Tiia Koiviston  tulos on 71-73, par,  Ursula Wikströmin 71-74,+1 ja Noora Komulaisen 73-73,+2.

Muut suomalaiset karsiutuivat.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa