Hyppää sisältöön

Sanna Nuutinen ja Ursula Wikström jahtaa menestystä Barcelonassa

Sanna Nuutisella on positiivisia muistoja Golf del Terramarin kentältä kaudelta 2019

Katalonian toiseksi vanhin kenttä, vuonna 1922 avattu Club de Golf Terramar emännöi LET:n kisaa, jossa Sanna Nuutinen (3.) ja Ursula Wikström (4.) menestyivät erinomaisesti edellisellä kerralla syyskuussa 2019.

Ladies European Tourin ohjelmassa on vielä kuusi kilpailua ennen kauden päättymistä. Näistä perjantaina Barcelonassa käynnistynyt sekä marraskuun lopulla kauden päättävä Aurinkorannikon kilpailu käydään Espanjassa. Lokakuun puolivälissä Tourin miljoonan taalan kisa käydään New Yorkissa, kolme seuraavaa Dubaissa sekä Saudi-Arabiasssa, jossa pelataan kaksi turnausta perättäin.

Meneillään oleva Estrella Damm Ladies Open pelataan historiaa huokuvalla Club de Golf Terramarilla, joka juhlii satavuotista olemassaoloaan 2022. Mukana 250 000 euron potin tarjoavassa kisassa on merkittävä osa LET:n parhaita, näiden joukossa peräti seitsemän suomalaista.

Kun kisa pelattiin edellisen kerran 2019, voittaja oli Espanjan Carlota Ciganda ennen kiertueen sen vuoden pistelistan ykköstä Esther Henseleitia. Nämä tähdet kiertävät LPGA:lla, eivätkä ole viikonloppuna mukana.
 

Sanna Nuutisen (3.) ja Ursula Wikströmin (4.) lisäksi Krista Bakker (10.) pelasi 2019 yhden uransa parhaista kisoista. Menestystä täydensivät Elina Nummenpää (17.) sekä nyt mammalomaa vietttävä Noora Tamminen (22.)

Kotimaisista pelaajista ovat mukana totutusti myös Tiia Koivisto ja Karina Kukkonen, sekä LETAS-kiertueella pääsääntöisesti kiertävä Niina Liias.

Suurimmat odotukset kohdistuvat Nuutiseen, jonka vire on ollut viimeisissä kisoissa alkukauden jatkuviin top 10 -sijoituksiin verrattuna vaisumpaa.

Kahdelle ensimäisele kierrokselle hän saa kirittäjikseen Costa del Sol -listalla takanaan olevat Marianne Skarpnordin (5.) ja Olivia Cowanin (6.) Kolmantena oleva Nuutinen on niukasti Stephanie Kyriacoun takana. Ylivoimaisessa johdossa oleva Atthaya Thitikul ei ole mukana kisassa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa