Hyppää sisältöön

Sanna Nuutinen: ”Hole-in-one kruunasi hienon päivän”

Sanna Nuutinen on vaikea voitettava hengen päälle saadessaan. Tsekissä hän teki päätöspäivän parhaan tuloksen 64

Sanna Nuutisen piti alunperin olla maanantaina mukana kotikentällään Keimolassa maanantaina pidettävässä tapahtumassa, mutta se jää väliin.

Sanna Nuutinen oli varmuudella yksi kaikkien aikojen onnitelluimmista kuudennen sijan saavuttaneista pelaajista LET:lla. 
Kierroksen paras tulos 64,-8 on toki selkään taputuksen arvoinen, mutta holari par-nelosella (227m) oli suurin syy.

”Löin ja pelasin kyllä koko päivän todella hyvin. Hole-in-one oli tietysti kirsikka kakussa. Kahtena ensimmäisenä päivänä oli keskeytyksiä ja muuta sotkua kelin takia, en päässyt lainkaan vauhtiin.”

Nuutinen on nyt melkoisessa kilpailuputkessa, sillä Tsekistä hän lensi suoraan keskiviikkona käynnistyvään 72 reiän mittaiseen LET:n kisaan. 
Seuraavalla viikolla on vuorossa Lontoossa miljoonan dollarin kokonaispotin tarjoava kisa, heinäkuun puolivälissä suomalaispelaajien kauan odottama Gant Ladies Open Turun Ruissalossa.  

”Minulla oli alunperin tarkoitus tulla Keimolaan Tsekin ja Hollannin välissä maanantaina pelattavaan kisaan. Se jää kuitenkin liian pienen palautumisajan takia väliin”, Nuutinen harmitteli.

Hän on sijoittunut seitsemän kertaa perättäin LET:lla kymmenen joukkoon. Tilastossa on mukana LET:n ja ET:n yhteiskilpailu, jossa Nuutinen oli naisista kolmas. LET käyttää myös omassa tilastoinnissaan samaa käytäntöä

Tulospalvelu

Etsi luettavaa