Hyppää sisältöön

Sanna Nuutinen 18:s Ruotsin yhteiskilpailussa – Kalle Samoojalla vaikea viikonloppu

Sanna Nuutinen  putosi sunnuntaina voittotaistosta

Sanna Nuutinen (68-69-70-73,-8) kiritti Jonathan Caldwellin Skandinavian Mixed -kilpailun ykköseksi, mutta putosi kahdella viimeisellä reiällä kärkikymmeniköstä.

Kalle Samoojalla (65-69-77-75,-2) ja Sanna Nuutisella (73) oli vaikea päivä toimistolla LET:n ja ET:n ensimmäisen yhteiskisan finaalikierroksella. Avauspäivän jälkeen kolmantena ollut Samooja löytyy tulosluettelon sijalta 52:s.

Molemmat hävisivät sunnuntain pelikavereilleen murskaluvuin. Alexander Björk (64,-7) näytti pelaamisen mallia Samoojalle nousten seitsemänneksi. Pohjois-Irlannin Jonathan Caldwell (64,-7 sai Sanna Nuutisen parina hengen päälle ja voitti koko kilpailun yhdeksän lyöntiä Nuutista paremmalla tuloksella.

Nuutinen teki ensimmäisen kahdeksan reiän aikana kolme bogia jotka laskivat kärkipään karkuun. Hän nousi kuuden birdien myötä vielä kärkikymmenikköön, mutta kahdella viimeisellä korttiin tulleet bogi ja tupla pudottivat hienosti koko alkukauden pelanneen Nuutisen 18:ksi. 
Tuloillaan ollut toinen tila naisten sarjassa vaihtui jaettuun kolmanteen, joka sekin on hyvää jatkoa menestysputkelle.

Kalle Samooja siirtää tähtäimen Irlantiin ja Skotlantiin

Kalle Samoojan (65-69-77-75,-2) päätöspäivä Ruotsissa oli lauantain tavoin mollivoittoinen. Ote kisaan meni kolmannen päivän myrskyssä, eikä hän päässyt sunnuntaina hienosti pelanneen kirittäjänsä Alexander Björkin imuun.

Kalle Samoojan joutui pettymään Vallda Golf & Country  Clubilla viikonloppuna

Kalle Samoojan joutui pettymään Vallda Golf & Country Clubilla viikonloppuna

GETTY IMAGES

”Huono viikonloppu. Ei siinä sen kummempaa”, Samooja kuittasi kaksijakoisen kilpailun.

Turkulaisen yksi tavoitteista oli kivuta Open Championshipin karsintajaksossa asemiin, joista hän olisi voinut juhannusviikoloppuna varmistaa paikkansa kauden viimeiseen majoriin.
Heikko sijoitus Ruotsissa vei nämä mahdollisuudet. Samooja jättää Saksan kisan väliin ja heinäkuun alussa Irlannissa ja Skotlannissa.
Molemmissa kisoissa on tarjolla kolme paikkaa Open Championshipiin.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa