Hyppää sisältöön

Samoojan lyönti kulki Intiassa: ”Kaikki birdiet kävin putsaamassa pois”

Kalle Samooja pelaa nyt vahvalla itseluottamuksella.

Kalle Samooja jatkoi nousua tulosluettelossa Hero Indian Openissa. Rauta- ja wedgepeli oli parasta miesmuistiin.

Kalle Samooja on ehtinyt jo pelata kolmannen kierroksen loppuun Hero India Openissa. Turkulainen kiersi DLF Golf & Country Clubin tulokseen kolme alle parin. Samoojan yhteistulos on nyt -1 (75-71-69).

Tulosparannus merkitsee myös sitä, että Kalle nousee jälleen tulosluettelossa. Hän on nyt sijalla 34, kun kahden kierroksen jälkeen hän jakoi 61. sijaa.

Samoojan sijoitus muuttuu vielä päivän mittaan, sillä hän pelasi kierroksensa aamun toisessa ryhmässä, eikä maaliin ole tätä kirjoittaessa ehtinyt pelata kuin kaksi kahden hengen ryhmää. Vaikealla kentällä parin alittaminen on osoittautunut melko vaativaksi. Esimerkiksi kahtena ensimmäisenä päivänä alle kolmasosa pelaajista onnistui alittamaan parin kierroksellaan.

”Oli erittäin hyvä päivä. Oli parasta rauta- ja wedgelyömistä miesmuistiin. Tuloksellisesti ei olisi voinut mennä huonommin tuollaisella pelillä”, Samooja viestitti Intiasta.

Samoojan peli kulki etuysillä, jonka hän pelasi kolme alle parin neljän birdien ja yhden bogin siivittämänä. 14. reiällä tulleen bogin hän puolestaan kuittaisi heti perään 15. reiällä birdiellä. Parempikin tulos olisi ollut mahdollinen, jos putti olisi kulkenut.

”Kaikki birdiet kävin vain putsaamassa pois. Lähestymiset olivat kiinni lipussa. Niin sanottuja normipaikkoja ei oikein tullut hyödynnettyä. Bogit olivat seurausta huonoista avauksista, joiden vuoksi jouduin lyömään välilyönnit”, Samooja kävi läpi kierrostaan.

Mikko Korhonen on ehtinyt pelata neljä reikää. Hän teki kolmannelle reiälle, joka on yli 200 metriä pitkä par 3 birdien: Valitettavasti neljäs reikä (par 5) toi tullessaan bogin.

Korhonen jakaa nyt 11. sijaa. Kolmannelle kierrokselle helsinkiläinen lähti jaetulta kahdeksannelta sijalta.

Hurjassa nousussa on isäntämaan S. Chikkarangappa, joka on pelannut ensimmäiset 14 reikää vaikealla kentällä tulokseen -7. Hän on noussut jo 37 sijaa neljänneksi.

Kisan kärjessä Julian Suri on kolmen reiän jälkeen kierrosta yksi alle ja yhteistuloksessa -11.

Tulospalvelu

European Tourin näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay

 

Etsi luettavaa