Hyppää sisältöön

Samoojan kohtalo muiden pelaajien käsissä Kiinassa

Kalle Samoojan viiden viimeisen kierroksen keskiarvo on tasan 68 lyöntiä

Kalle Samooja pelasi toisen kierroksensa tulokseen 71 (-1) ja on täten kasannut yhteislyöntimäärän 142 (-2) Volvo China Openin kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta. Riittääkö se jatkoon selviää vasta iltapäivän pelien aikana.

Kalle Samooja toivoo, että neljän perättäisen jatkoonpääsyn sarja saa jatkoa myös Kiinassa. Omissa käsissä se ei enää kuitenkaan ole, sillä Samooja pelasi toisen kierroksensa tulokseen 71 ja on kilpailua kokonaistuloksessa -2 kahden kierroksen jälkeen. 

Samoojan tulos oikeuttaa sijaan 56 kierroksen päätyttyä. Jatkoon tulee pääsemään 65 parasta pelaajaa sekä jaetut sijat. Avauspäivän jälkeen tulos -1 oikeutti sijaan 69. Jos iltapäivällä tulostaso pysyy kurissa niin nykyinen tulos saattaisi riittää mukaan viikonlopulle. 

Turkulainen oli varmistamassa jatkoonpääsyään tehtyään birdien väylällä 16 ja siirtyessään yhteistulokseen -3. Kallen viikon heikkous, par-vitoset tuli kuitenkin jälleen ongelmaksi lopussa. Väylän 17 bogi kirpaisi, mutta vaikealla 18:nnella tuli onneksi par. 

Kahden päivän aikana Kalle on tehnyt par-vitosilla jo neljä bogia, sekä ainoastaan yhden birdien. Kärkipään pelaajille hän on hävinnyt näillä kahdeksalla reiällä noin 5-10 lyöntiä. 

Kim Koivu tulee päättämään pelit kahteen kierrokseen Kiinassa. Hän on yhteistuloksessa +9 ennen viimeistä reikää. 

Mikko Korhonen on aloittanut toisen kierroksen hyvin. Hän on kolmen pelatun reiän jälkeen kierrostaan -1 ja kokonaistuloksessa -5. Tapio Pulkkanen lähtee tuloksesta -7 kentälle kello 08.40 Suomen aikaa. 

Kisaa voit seurata suorana lähetyksenä Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilta

Etsi luettavaa