Hyppää sisältöön

Samoojalla uskomaton startti kauteen: Kakkosena klubitalolla!

Kalle Samooja pelaa hyvää kisaa Ruotsissa.

Kalle Samooja jatkoi uskomattomia otteitaan Keniassa! Turkulainen on saanut juuri kierroksensa maaliin tuloksella 68 (-3). Samoojan pelikaveri Jens Fahrbring tappoi mahdollisuudet voittoon tekemällä viimeisellä birdien.

Kalle Samooja (-10) sai unelmastartin Challenge Tour -kauteen 2018. Kun kisa on vielä muutamien ryhmien osalta kesken, jakaa Samooja kilpailussa toista sijaa. Voitto ei ole enää mahdollinen, sillä pelikaveri Jens Fahrbring pelasi maaliin yhden lyönnin paremman tuloksen. 

Viimeiselle väylällä lähdettäessä Samooja jakoi kilpailun johtoa yhdessä Fahrbringin ja kolmen muun pelaajan kanssa. Birdie viimeiselle olisi todennäköisesti riittänyt uusintaan kisan voitosta. Tällä kertaa birdieputti ei kuitenkaan kolahtanut reiän pohjalle ja Samoojan oli tyytyminen tärkeään kärkipään sijoitukseen. 

”Olihan toi hyvä kierros siitä ei pääse mihinkää mut kylhän se vähä kismittää ettei vikalle saanu birkkua. Greenit rupes olee betonia niin pallon kontrolli oli kateissa. 17 löin wedgen kiinni millä pääs vielä pihistää. Vikalla about 4m liritus ohi. Kaveri teki samalle birkun ja ratkas ettei pääse ainakaa uusintaa. Katotaan nyt mihi lopullinen sija menee mut hyvä startti kauteen”, Kalle viestitti.

Ruotsalainen Fahrbring laittoi pitkän eagle-putin viereen. Samooja tiesi, että oma neljä metrinen oli pakko upottaa. 

”Kyllä se sen verran läheltä meni, että pääsi jännittämään uppoaako. Tällä kertaa jäi ulos”, Kalle kertasi. 

Palkintoshekki Keniasta tulee Samoojan osalta riippumaan paljon viimeisten pelaajien suorituksista. Shekki tulee olemaan suurudeltaan luokkaa 20 000 – 50 000 euroa. Se luo hienon pesämunan kaudelle, sillä viime vuonna European Tourin korttiin tarvittiin noin 100 000 euron tienistit. 

Kim Koivun startti kauteen oli myös mahtava. Koivu jakoi tuloksellaan -7 kisassa 15:nnen sijan. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa